Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborové medaile

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
710 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky cca 3-4 mm, pak je rozložíme na plech a pečeme v troubě, dokud nezezlátnou a nenafouknou se. Jsou výbornou přílohou k masitým jidlům, kdy plnohodnotně nahradí hranolky, přitom jsou mnohem méně kalorické.
Brambory není třeba solit ani kořenit, chuť jim dodávají minerály v nich obsažené.


Přidat na Pinterest
Ajaja

07. 12. 2009, Recept navštíven: 3244x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
oblíbené pečené brambory, posypala bych je saturejkou
Přidané ingredience: saturejka

29. 05. 2014, 07:38

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne a jdnoduché

31. 12. 2016, 20:57

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite vyskúšam

01. 03. 2017, 14:42

Přidat komentář
Ajaja
Pokud je připravujete v mikrovlnce v programu "crisp", tak jsou hotové během cca 1O minut

Ajaja 27. 12. 2009, 09:59

tepito
Brambory miluji ve všech podobách-takto je dělám jako mlsku k televizi.Jen osolím,popř.potřu rozetřeným česnekem.Peču je na peč.papíru.

tepito 29. 01. 2010, 15:41

Ajaja
Když je u nás chce mocímermo někdo ochutit, tak je - když jsou hotové, lehce posypu kořením na americké brambory....

Ajaja 29. 01. 2010, 16:49

tepito
To moc nemusím-lepší je provensálské.

tepito 29. 01. 2010, 17:19

Ajaja
Já ani směsku nemusím, mně stačí obyčejný tymiánek či dobromysl, zvláště když jsou čerstvé...

Ajaja 30. 01. 2010, 12:58

tepito
A čerstvá majoránka...Mám ji na záhonku a vždy ,když jdu kolem,tak neodolám a kousek si zobnu.

tepito 30. 01. 2010, 13:16

Ajaja
Nakonec - ona stačí i obyčejná pažitka. Ale já je mám fakt nejradši jen tak, bez ničeho, opravdu je ani nesolím - stačí jen ty minerály v nich, tedy přirozená slanost.

Ajaja 30. 01. 2010, 20:45

tepito
Bez soli-to by u nás neprošlo.Muž má rád vše přesolené.

tepito 31. 01. 2010, 06:32

Ajaja
Já zase odjakživa kvůli ledvinám málo solím, rodina už přivykla, takže nám to stačí. Ale babička taky přisoluje... Ale to je asi to nejmenší, každý si to může dochutit k obrazu svému, aby to jeho jazýčku vyhovovalo.

Ajaja 31. 01. 2010, 15:39

tepito
Já taky moc nesolím-ale manžel vše dosoluje a láteří,že solím málo.

tepito 31. 01. 2010, 15:44

Ajaja
Tak to jsem ráda, že já to zregulovala včas... Vždyť jde o zdraví

Ajaja 31. 01. 2010, 18:05

tepito
Je zdraví jako řípa-celá jejich rodina se dožívá skoro 100.

tepito 31. 01. 2010, 19:28

Ajaja
I já si slibuji, že se to významně projeví. Pořád mi přijde zdravější dát si brambor takto, než se krmit hranolky...

Ajaja 02. 03. 2010, 17:27

Sonia005
No Ajajo, to by mě zajímalo, jak to děláte na tom pečícím papíře????Já to včera zkusila a všechny se mi k papíru samozřejmě přilepily :-/ Ale jinak byly skvělé....

Sonia005 01. 12. 2010, 12:42

Ajaja
Nic nedělám - prostě je nakrájím a rozložím. Pak je stačí jen setřepat a někdy sem tam některý odloupnout, ale bez jakýchkoliv následků.... A fakt nám chutnají, považuji to za dobrou náhražku nezdravých hranolků... Tak jsem ráda, že chutnaly i Vám...

Ajaja 01. 12. 2010, 21:37

Facebook komentáře