Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Čaj s citrónem

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 15min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

K čaju pripravenému bežným spôsobom pridáme štvrťku citróna alebo pomaranča a cukor. V čaji najskôr rozpustíme cukor a po čiastočnom vychladnutí pridáme citrónovú šťavu.

katka16031

16. 11. 2009, Recept navštíven: 1447x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Čaj s citrónem

Čaj s citrónem

K čaju pripravenému bežným spôsobom pridáme štvrťku citróna alebo pomaranča a cukor. V čaji najskôr rozpust...

Ledový čaj s citronem

Ledový čaj s citronem

Do džbánku nalijeme vychlazenou vodu, do ní dáme sáček ovocného čaje a mícháme, dokud nepustí barvu. Přidám...

Zobrazit všechny podobné recepty k Čaj s citrónem Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star
Tak toto je asi základ rozhodnutí, zkusit své umění u sporáku :-) Zhotovení čaje netrvá tak dlouho - stačí, když se bude louhovat jen 2 minuty, takže i s uvařením vody a nakrájením citronu a pomeranče jsou to stěží 3 minutky.

23. 09. 2012, 10:54

planeta
Restaurant_star
místo cukru bych použila med
Přidané ingredience: med

18. 01. 2014, 07:48

Přidat komentář
Vera
Narazila jsem na tenhle recept, ktery se tady všude haní, ale chtěla bych k němu dodat, že málokdo ví, že citrón a pomeranč by se měly přidávat až do teplého čaje, protože ve vřelém ztrácí své vitamíny a byl by jen na chuť.

Vera 31. 01. 2010, 09:07

Facebook komentáře