Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Čerstvá domácí hořčice

Čerstvá domácí hořčice

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 25min
Nutriční hodnoty
120 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si necháme projít varem ocet a necháme vychladnout. Hořčičná semínka umeleme na mlýnku na mák a mícháme s cukrem. Za stálého míchání do směsi přidáme trochu octa, jen tolik, aby vznikla hustá pasta. Dáme na hodinku do lednice a poté přilijeme další ocet dle požadované hustoty.


slavuska

28. 02. 2013, Recept navštíven: 1755x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je chuťovo velmi dobrá

10. 02. 2016, 10:26

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

20. 02. 2016, 10:48

Přidat komentář

Facebook komentáře