Čerstvá domácí hořčice

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 10min

Celkový čas

1h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

120 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Nejprve si necháme projít varem ocet a necháme vychladnout. Hořčičná semínka umeleme na mlýnku na mák a mícháme s cukrem. Za stálého míchání do směsi přidáme trochu octa, jen tolik, aby vznikla hustá pasta. Dáme na hodinku do lednice a poté přilijeme další ocet dle požadované hustoty.

přidejte na:
Chybějící obrázek
slavuska

28. 02. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
je chuťovo velmi dobrá

majka 10. 02. 2016, 10:26

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšam

hanka 20. 02. 2016, 10:48

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.