Čerstvá domácí hořčice

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 10min

Celkový čas

1h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

120 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Nejprve si necháme projít varem ocet a necháme vychladnout. Hořčičná semínka umeleme na mlýnku na mák a mícháme s cukrem. Za stálého míchání do směsi přidáme trochu octa, jen tolik, aby vznikla hustá pasta. Dáme na hodinku do lednice a poté přilijeme další ocet dle požadované hustoty.

přidejte na:
slavuska

28. 02. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
majka
je chuťovo velmi dobrá

10. 02. 2016, 10:26

hanka
vyskúšam

20. 02. 2016, 10:48

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.