Je spousta receptů, ve kterých se setkáváme s vykostěním kuřete nebo jiné drůbeže, ale málokdo ví, jak na to. Zde najdete návod, jak nejlépe a nejrychleji oddělit maso od kosti:
Kuře položíme na záda, prsíčky nahoru. Nakrojíme podél prsní kosti a hrudníku a postupně oddělujeme maso od kosti nahoru ke kloubům křídel a dolů ke kloubům stehen, opatrně, ať ho nepotrháme. Stehenní klouby vykloubíme, vyjmeme z nich kost postupným obnažování a okrajováním masa. Vykloubíme také klouby křídel, ta odřízneme a dovykostíme maso na prsou. Kostru pak opatrně oddělíme od masa a od kůže. Z takto připraveného kuřete pak můžeme vytvářet různé rolády.
hOJSADLO 22. 10. 2009, 02:04
veka 16. 11. 2009, 22:16
oriestok 18. 11. 2009, 22:04
Roxana 11. 12. 2009, 12:51
vall 11. 12. 2009, 17:13
Ajaja 25. 12. 2009, 11:59
Roxana 25. 12. 2009, 18:42
Ajaja 26. 12. 2009, 11:34
Roxana 26. 12. 2009, 14:31
Tami 14. 03. 2010, 20:09