Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí bramborové gnocchi

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 25min , porce

974 kalorií, 0.0g cukrů, 7.0g tuků, 27.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Nejprve si dáme vařit hrnec osolené vody. Vychladlé brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Přidáme k nim ostatní ingredience a vypracujeme hladké těsto. Solamylu přidáme 1 nebo 2 lžíce podle toho, jak jsou brambory škrobnaté. Těsto rozdělíme na tři díly, z každého utvoříme dlouhý váleček asi 1,5 cm v průměru a ten nakrájíme na špalíčky 3 cm dlouhé. Každý špalík nakonec trochu zmáčkneme vidličkou. Gnocchi vhodíme do vařící vody, přikápneme pár kapek oleje, zamícháme a vaříme jen chvilku, dokud nevyplavou. Pak je ihned scedíme a můžeme podávat.

Angel 666

25. 10. 2009, Recept navštíven: 7032x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí bramborové gnocchi

Domácí bramborové gnocchi

Nejprve si dáme vařit hrnec osolené vody. Vychladlé brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Přidáme k nim ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí bramborové gnocchi Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Ano - k variantě drábského masa (drábský guláš) jako dělané...

Ajaja 04. 01. 2010, 20:44

Angel 666
Vidíš, to by mě nenapadlo, drábské maso jsem si uložila, tak asi brzo vyzkouším :o)

Angel 666 04. 01. 2010, 22:39

Ajaja
Teď jsem se dočetla, že Italové brambory na gnocchi nevaří, ale pečou na soli, pak je oloupou, rozmačkají....

Ajaja 11. 02. 2010, 21:34

Facebook komentáře