Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dušený pórek

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

286 kalorií, 5.0g cukrů, 15.0g tuků, 8.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Pórek očistíme, odkrojíme tvrdší zelené části a nakrájíme na 1/2 cm plátky. V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme nakrájený pórek a osolíme. Dusíme pod poklicí na mírném plameni asi 20 minut, pokud možno bez podlévání. Ve studeném mléce rozmícháme hladkou mouku, přilijeme k pórku a chvíli povaříme. Dušený pórek ještě dochutíme solí a pepřem dle chuti.

Dušený pórek podáváme s vařenými brambory, volím okem, nebo vařeným masem.

JanaB

19. 04. 2012, Recept navštíven: 2285x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dušený pórek

Dušený pórek

Pórek očistíme, odkrojíme tvrdší zelené části a nakrájíme na 1/2 cm plátky. V kastrolu rozehřejeme máslo, p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dušený pórek Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima rychlovka jen přidávám špetku chilli a mořskou sůl.
Přidané ingredience: špetka chilli a mořská sůl

12. 03. 2013, 19:04

Přidat komentář

Facebook komentáře