Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dušený pórek

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
286 kalorií 5.0g cukrů 15.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Pórek očistíme, odkrojíme tvrdší zelené části a nakrájíme na 1/2 cm plátky. V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme nakrájený pórek a osolíme. Dusíme pod poklicí na mírném plameni asi 20 minut, pokud možno bez podlévání. Ve studeném mléce rozmícháme hladkou mouku, přilijeme k pórku a chvíli povaříme. Dušený pórek ještě dochutíme solí a pepřem dle chuti.

Dušený pórek podáváme s vařenými brambory, volím okem, nebo vařeným masem.


Přidat na Pinterest
JanaB

19. 04. 2012, Recept navštíven: 2964x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima rychlovka jen přidávám špetku chilli a mořskou sůl.
Přidané ingredience: špetka chilli a mořská sůl

12. 03. 2013, 19:04

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre skoro dietne jedlo

20. 12. 2016, 20:54

Přidat komentář

Facebook komentáře