Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Egyptský skořicový čaj

Egyptský skořicový čaj
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 5min , porce

44 kalorií, 10.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Vodu zahřejeme v malém kastrůlku. Když začne vřít, vsypeme skořici a vaříme na prudkém plameni asi 2 minuty. Jakmile přestane skořice intenzivně vonět, je hotovo.
Přidáme třtinový cukr a důkladně rozmícháme. Přelijeme do hrnku a pijeme.

Bulb Tip k receptu

Tento recept jsem se naučila v Egyptě. Je jednoduchý a přitom dobrý. Arabové pijí tento čaj zásadně horký - spíš ho usrkávají, ale vy si ho v létě klidně dejte vychladit do lednice a podávejte s kostkami ledu. Je to báječně osvěžující. Pokud chcete experimentovat s chutí, nahraďte třtinový cukr včelím medem.

notburga

23. 01. 2011, Recept navštíven: 6345x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Egyptský skořicový čaj

Egyptský skořicový čaj

Vodu zahřejeme v malém kastrůlku. Když začne vřít, vsypeme skořici a vaříme na prudkém plameni asi 2 minuty...

Zobrazit všechny podobné recepty k Egyptský skořicový čaj Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře