Brynzové halušky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
2740
kalorií
4.0g
cukrů
120.0g
tuků
109.0g
bílkovin
Příprava
Brambory očistíme a nastrouháme na struhadle najemno. Přidáme vejce, sůl a mouku tak, abychom získali husté těsto. Ve velkém hrnci přivedeme vodu k varu, osolíme a protlačíme do ní těsto, nejlépe přes síto na halušky s většími oky. Jakmile vyplavou halušky na hladinu, slijeme je a promícháme ještě horké s brynzou. Na talíři je posypeme vyškvařenou slaninou.
Zuzana Mellenová13. 04. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziKomentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
Roxana 20. 12. 2009, 00:04
ostrowid 13. 01. 2010, 13:26
ostrowid 13. 01. 2010, 13:28
Roxana 13. 01. 2010, 20:03
PrinceznaII 28. 03. 2010, 18:04
Roxana 28. 03. 2010, 19:14
ostrowid 28. 03. 2010, 21:38
Roxana 28. 03. 2010, 21:48
kuchař 23. 04. 2010, 17:38
Vera 16. 05. 2011, 13:44
Elena 30. 08. 2020, 00:09