Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fenykl s kapary

Obtížnost Čas přípravy
20h 10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 20h 10min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Bulvu fenyklu očistěte (pokud bude, odřízněte i zdřevnatělý spodek bulvy), oloupejte vrchní vrstvu lupenů a zbytek nakrájejte najemno. Nakrájený fenykl vložte do misky, přihoďte okapané kapary, hřebíčky, zakápněte mírně octem a zalijte olejem tak, aby bylo vše ponořené. Misku buď zavřete víkem nebo přetáhněte fólií a nechte alespoň 20 hodin marinovat.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

21. 05. 2012, Recept navštíven: 1539x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept ma zaujal chystám sa vyskúšať

02. 02. 2017, 11:42

Přidat komentář

Facebook komentáře