Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Fenykl s kapary

Fenykl s kapary
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20h 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 20h 10min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Bulvu fenyklu očistěte (pokud bude, odřízněte i zdřevnatělý spodek bulvy), oloupejte vrchní vrstvu lupenů a zbytek nakrájejte najemno. Nakrájený fenykl vložte do misky, přihoďte okapané kapary, hřebíčky, zakápněte mírně octem a zalijte olejem tak, aby bylo vše ponořené. Misku buď zavřete víkem nebo přetáhněte fólií a nechte alespoň 20 hodin marinovat.

Šéfredaktor

21. 05. 2012, Recept navštíven: 1335x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Fenykl s kapary

Fenykl s kapary

Bulvu fenyklu očistěte (pokud bude, odřízněte i zdřevnatělý spodek bulvy), oloupejte vrchní vrstvu lupenů a...

Zobrazit všechny podobné recepty k Fenykl s kapary Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře