Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Griliášové bonbóny

Griliášové bonbóny
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 50min , porce

1294 kalorií, 0.0g cukrů, 52.0g tuků, 20.0g bílkovin

Příprava

Cukr rozpustíme do žluta, raději ve vodní lázni, aby se nepřipálil. Přidáme nasekané burské oříšky. Necháme v cukru varem přejít, ale NE zhnědnout. Hmotu vylijeme na pomaštěný pekáč asi do výše prstu a nožem namočeným ve vodě srovnáme. Po chvilce tvoříme (na mokrém prkénku) kousky, které rychle zpracujeme, dokud je teplý (tak je poddajný).

veerac

04. 01. 2010, Recept navštíven: 2721x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Griliášové bonbóny

Griliášové bonbóny

Cukr rozpustíme do žluta, raději ve vodní lázni, aby se nepřipálil. Přidáme nasekané burské oříšky. Necháme...

Griliášové řezy

Griliášové řezy

Cukor, tuk a vajce šľaháme nad parou asi 20 minút. Do vyšľahanej zmesi pridáme posekané orechy a skarameliz...

Zobrazit všechny podobné recepty k Griliášové bonbóny Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Beruska64
výborné

Beruska64 04. 01. 2010, 18:55

veerac
Znáš tento recept nebo jsi jej už vyzkoušela?

veerac 05. 01. 2010, 16:48

Facebook komentáře