"Hadí" maso
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
36
kalorií
0.0g
cukrů
1.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Na rozehřátém oleji smažíme na kousky nakrájená kuřecí prsa, dokud nezačnou zlatavět. Přidáme na kousky nakrájený pórek a na drobné nudličky nakrájenou mrkev a přiklopíme pokličkou, aby se nám pórek podusil. Když pórek změkne, ale mrkev není ještě úplně rozvařená přidáme sojovou omáčku a můžeme podávat.
Tip k receptu
Nejlépe se dělá v pánvi Wok.
Upřímně, nikdy jsem nepochopila, proč tenhle pokrm babička nazývala "hadí maso", ale jako malému dítěti mi to přišlo hrozně bezva a bylo to mé nejoblíbenější jídlo. Klidně ke konci přidejte i Worcester.
Peta S31. 01. 2010
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.