Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

"Hadí" maso

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
36 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Na rozehřátém oleji smažíme na kousky nakrájená kuřecí prsa, dokud nezačnou zlatavět. Přidáme na kousky nakrájený pórek a na drobné nudličky nakrájenou mrkev a přiklopíme pokličkou, aby se nám pórek podusil. Když pórek změkne, ale mrkev není ještě úplně rozvařená přidáme sojovou omáčku a můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Nejlépe se dělá v pánvi Wok.

Upřímně, nikdy jsem nepochopila, proč tenhle pokrm babička nazývala "hadí maso", ale jako malému dítěti mi to přišlo hrozně bezva a bylo to mé nejoblíbenější jídlo. Klidně ke konci přidejte i Worcester.


Přidat na Pinterest
Peta S

31. 01. 2010, Recept navštíven: 3040x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to zaujímavo, vyskúšam

09. 01. 2017, 10:47

Přidat komentář
Beruska64
už ta fotečka vypadá lákavě

Beruska64 31. 01. 2010, 17:22

Facebook komentáře