"Hadí" maso

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

36 kalorií
0.0g cukrů
1.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Na rozehřátém oleji smažíme na kousky nakrájená kuřecí prsa, dokud nezačnou zlatavět. Přidáme na kousky nakrájený pórek a na drobné nudličky nakrájenou mrkev a přiklopíme pokličkou, aby se nám pórek podusil. Když pórek změkne, ale mrkev není ještě úplně rozvařená přidáme sojovou omáčku a můžeme podávat.

Tip k receptu

Nejlépe se dělá v pánvi Wok.

Upřímně, nikdy jsem nepochopila, proč tenhle pokrm babička nazývala "hadí maso", ale jako malému dítěti mi to přišlo hrozně bezva a bylo to mé nejoblíbenější jídlo. Klidně ke konci přidejte i Worcester.

přidejte na:
Chybí obrázek

31. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyzera to zaujímavo, vyskúšam

09. 01. 2017, 10:47

Chybí obrázek
jednoduchý recept, chutný

10. 06. 2018, 20:42

Přidat komentář
Chybí obrázek
už ta fotečka vypadá lákavě

Beruska64 31. 01. 2010, 17:22

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.