![Chybějící obrázek](https://srecepty.cz/assets/missing/images/full-29abcf002a147001d256577204205f4a5a492a30f1c7ae79cf630287b2632efd.jpg)
Houbový výtěžek
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
548
kalorií
0.0g
cukrů
52.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Houby omyjeme a rozsekáme hodně na drobno (můžeme použít i jiné houby než žampiony), přikryjeme a dusíme s máslem a se šťávou z citronu do měkka. Poté vymačkáme přes jemné síto. Získaná šťáva z hub se používá do omáček jako ochucovadlo. Uchovává se v chladničce.
Tip k receptu
Zbytek z hub můžeme přidat do polévky nebo umíchat s vejcem.
veka03. 01. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.