Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hovězí s teriyaki omáčkou

Hovězí s teriyaki omáčkou
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

960 kalorií, 0.0g cukrů, 54.0g tuků, 106.0g bílkovin

Příprava

Hovězí svíčkovou nakrájíme na co nejtenčí plátky. Mrkev na tenké nudličky. V misce smícháme hotovou teriyaki omáčku s rajským protlakem, lisovaným česnekem a cukrem. Maso v této směsi spolu s mrkví marinujeme. V hluboké, nelépe wok pánvi, rozehřejeme olej celou směs zprudka osmahneme. Záleží na každém, jak má maso rád…buďto smažíme cca 8 minut nebo dokud nepovažujeme maso za hotové. Maso můžeme posypat kešu oříšky a jarní cibulkou.

Bulb Tip k receptu

Je-li pro nás hovězí svíčková příliš nákladná, můžeme použít kuřecí prsa.

Zuzana Mellenová

31. 05. 2009, Recept navštíven: 4143x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí s teriyaki omáčkou

Hovězí s teriyaki omáčkou

Hovězí svíčkovou nakrájíme na co nejtenčí plátky. Mrkev na tenké nudličky. V misce smícháme hotovou teriyak...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hovězí s teriyaki omáčkou Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept na omáčku

12. 10. 2016, 19:32

Přidat komentář

Facebook komentáře