Chybějící obrázek

Hovězí s teriyaki omáčkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

960 kalorií
0.0g cukrů
54.0g tuků
106.0g bílkovin


Příprava

Hovězí svíčkovou nakrájíme na co nejtenčí plátky. Mrkev na tenké nudličky. V misce smícháme hotovou teriyaki omáčku s rajským protlakem, lisovaným česnekem a cukrem. Maso v této směsi spolu s mrkví marinujeme. V hluboké, nelépe wok pánvi, rozehřejeme olej celou směs zprudka osmahneme. Záleží na každém, jak má maso rád…buďto smažíme cca 8 minut nebo dokud nepovažujeme maso za hotové. Maso můžeme posypat kešu oříšky a jarní cibulkou.

Tip k receptu

Je-li pro nás hovězí svíčková příliš nákladná, můžeme použít kuřecí prsa.

přidejte na:
Zuzana Mellenová

31. 05. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímavý recept na omáčku
palino 12. 10. 2016, 21:32