Hovězí s teriyaki omáčkou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
960
kalorií
0.0g
cukrů
54.0g
tuků
106.0g
bílkovin
Příprava
Hovězí svíčkovou nakrájíme na co nejtenčí plátky. Mrkev na tenké nudličky. V misce smícháme hotovou teriyaki omáčku s rajským protlakem, lisovaným česnekem a cukrem. Maso v této směsi spolu s mrkví marinujeme. V hluboké, nelépe wok pánvi, rozehřejeme olej celou směs zprudka osmahneme. Záleží na každém, jak má maso rád…buďto smažíme cca 8 minut nebo dokud nepovažujeme maso za hotové. Maso můžeme posypat kešu oříšky a jarní cibulkou.
Tip k receptu
Je-li pro nás hovězí svíčková příliš nákladná, můžeme použít kuřecí prsa.
Zuzana Mellenová31. 05. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.