Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

Filo těsto

Těsto podobné listovému s tenoučkými plátky těsta, která vrstvíme na sebe.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Koláč s jehněčím ragú a cuketami

Koláč s jehněčím ragú a cuketami

Jehněčí maso umeleme na mlýnku. Cibuli nakrájíme nahrubo a opečeme na oleji dosklovita. Přidáme maso a re...

Domácí rýžové rolky

Domácí rýžové rolky

Podle chuti smícháme různé ingredience – do jedné rolky může být dáno kuřecí maso a zelenina, do další zele...

Losos en croûte

Losos en croûte

Na dvou lžících olivového oleje smažíme nasekané šalotky a po třech minutách přidáme žampiony nakrájené na ...

Křupavý řecký koláč

Křupavý řecký koláč

Špenát dáme na pánev, zalijeme vodou a podusíme. Poté necháme trochu vychladnout a vyždímáme přebytečnou vo...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Filo těsto Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře