Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Křupavý řecký koláč

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
488 kalorií 0.0g cukrů 33.0g tuků 35.0g bílkovin

Příprava

Špenát dáme na pánev, zalijeme vodou a podusíme. Poté necháme trochu vychladnout a vyždímáme přebytečnou vodu. Poté špenát nakrájíme na kousky.
Rajčata nakrájíme na kousky a smícháme se špenátem, vejci a nadrobenou fetou.
Pořádně promícháme.
Připravíme si pekáček, který potřeme olejem (nejlépe ze sušených rajčat). Filo těsto klademe do pekáče (poslední tři plátky si necháme jako horní vrstvu.
Přidáme náplň a zbylým filo těstem zaklopíme.
Pečeme na 180°C asi 30 minut dokřupava.

Bulb Tip k receptu

Koláč můžeme v případě, že ho nedojíme celý i zamrazit. Podáváme s čerstvým salátem.


Přidat na Pinterest
sonizna

22. 09. 2015, Recept navštíven: 853x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá pochutka

23. 09. 2015, 20:24

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

24. 09. 2015, 11:48

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

17. 10. 2015, 12:20

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá to byt naozaj dobré

25. 10. 2015, 20:30

Přidat komentář

Facebook komentáře