Křupavý řecký koláč
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
488
kalorií
0.0g
cukrů
33.0g
tuků
35.0g
bílkovin
Příprava
Špenát dáme na pánev, zalijeme vodou a podusíme. Poté necháme trochu vychladnout a vyždímáme přebytečnou vodu. Poté špenát nakrájíme na kousky.
Rajčata nakrájíme na kousky a smícháme se špenátem, vejci a nadrobenou fetou.
Pořádně promícháme.
Připravíme si pekáček, který potřeme olejem (nejlépe ze sušených rajčat). Filo těsto klademe do pekáče (poslední tři plátky si necháme jako horní vrstvu.
Přidáme náplň a zbylým filo těstem zaklopíme.
Pečeme na 180°C asi 30 minut dokřupava.
Tip k receptu
Koláč můžeme v případě, že ho nedojíme celý i zamrazit. Podáváme s čerstvým salátem.
sonizna22. 09. 2015
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.