Křupavý řecký koláč

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

488 kalorií
0.0g cukrů
33.0g tuků
35.0g bílkovin


Příprava

Špenát dáme na pánev, zalijeme vodou a podusíme. Poté necháme trochu vychladnout a vyždímáme přebytečnou vodu. Poté špenát nakrájíme na kousky.
Rajčata nakrájíme na kousky a smícháme se špenátem, vejci a nadrobenou fetou.
Pořádně promícháme.
Připravíme si pekáček, který potřeme olejem (nejlépe ze sušených rajčat). Filo těsto klademe do pekáče (poslední tři plátky si necháme jako horní vrstvu.
Přidáme náplň a zbylým filo těstem zaklopíme.
Pečeme na 180°C asi 30 minut dokřupava.

Tip k receptu

Koláč můžeme v případě, že ho nedojíme celý i zamrazit. Podáváme s čerstvým salátem.

přidejte na:
Chybí obrázek

22. 09. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrá pochutka

23. 09. 2015, 20:24

Chybí obrázek
vyborné

24. 09. 2015, 11:48

Chybí obrázek
chutné

17. 10. 2015, 12:20

Chybí obrázek
vyzerá to byt naozaj dobré

25. 10. 2015, 20:30

Chybí obrázek
koláč sa mi pozdáva, je chutný

30. 01. 2018, 10:37

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.