Koláč s jehněčím ragú a cuketami

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
2h 50min

Celkový čas

3h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

424 kalorií
0.0g cukrů
48.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Jehněčí maso umeleme na mlýnku.
Cibuli nakrájíme nahrubo a opečeme na oleji dosklovita. Přidáme maso a restujeme, dokud se neodpaří všechna voda. Poté přidáme koření a nastrouhanou mrkev.
Zalijeme passatou, přidáme mletou papriku, kešu a rozinky, ochutíme oreganem a přiklopené dusíme v troubě 2 hodiny na 170 °C.
Mezitím si nakrájíme cuketu na tenká kolečka a osolíme ji. Necháme ji vypotit. Trvá to tak 10 minut.
Koláčovou formu o průměru 22 cm vymažeme máslem a vyložíme filo těstem. Nalijeme na to jehněčí směs, nahoru dáme cukety a pečeme ještě 20 minut.

Tip k receptu

Podávat můžeme jen tak nebo s čerstvým pečivem.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
ak zoženem jahnacinu vyskúšam to

18. 01. 2016, 10:24

Chybí obrázek
velmi dlhá príprava jedla

23. 01. 2016, 13:25

Chybí obrázek
príprava tohto jedla stojí za to

04. 11. 2016, 11:41

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.