Koláč s jehněčím ragú a cuketami
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
2h 50min
Celkový čas
3h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
424
kalorií
0.0g
cukrů
48.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Jehněčí maso umeleme na mlýnku.
Cibuli nakrájíme nahrubo a opečeme na oleji dosklovita. Přidáme maso a restujeme, dokud se neodpaří všechna voda. Poté přidáme koření a nastrouhanou mrkev.
Zalijeme passatou, přidáme mletou papriku, kešu a rozinky, ochutíme oreganem a přiklopené dusíme v troubě 2 hodiny na 170 °C.
Mezitím si nakrájíme cuketu na tenká kolečka a osolíme ji. Necháme ji vypotit. Trvá to tak 10 minut.
Koláčovou formu o průměru 22 cm vymažeme máslem a vyložíme filo těstem. Nalijeme na to jehněčí směs, nahoru dáme cukety a pečeme ještě 20 minut.
Tip k receptu
Podávat můžeme jen tak nebo s čerstvým pečivem.
sonizna18. 01. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.