Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Koláč s jehněčím ragú a cuketami

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 50min 3h 0min
Nutriční hodnoty
424 kalorií 0.0g cukrů 48.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí maso umeleme na mlýnku.
Cibuli nakrájíme nahrubo a opečeme na oleji dosklovita. Přidáme maso a restujeme, dokud se neodpaří všechna voda. Poté přidáme koření a nastrouhanou mrkev.
Zalijeme passatou, přidáme mletou papriku, kešu a rozinky, ochutíme oreganem a přiklopené dusíme v troubě 2 hodiny na 170 °C.
Mezitím si nakrájíme cuketu na tenká kolečka a osolíme ji. Necháme ji vypotit. Trvá to tak 10 minut.
Koláčovou formu o průměru 22 cm vymažeme máslem a vyložíme filo těstem. Nalijeme na to jehněčí směs, nahoru dáme cukety a pečeme ještě 20 minut.

Bulb Tip k receptu

Podávat můžeme jen tak nebo s čerstvým pečivem.


Přidat na Pinterest
sonizna

18. 01. 2016, Recept navštíven: 586x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ak zoženem jahnacinu vyskúšam to

18. 01. 2016, 10:24

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dlhá príprava jedla

23. 01. 2016, 13:25

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
príprava tohto jedla stojí za to

04. 11. 2016, 11:41

Přidat komentář

Facebook komentáře