Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Koláč s jehněčím ragú a cuketami

Koláč s jehněčím ragú a cuketami
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 2h 50min
Celkový čas: 3h 0min , porce

424 kalorií, 0.0g cukrů, 48.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí maso umeleme na mlýnku.
Cibuli nakrájíme nahrubo a opečeme na oleji dosklovita. Přidáme maso a restujeme, dokud se neodpaří všechna voda. Poté přidáme koření a nastrouhanou mrkev.
Zalijeme passatou, přidáme mletou papriku, kešu a rozinky, ochutíme oreganem a přiklopené dusíme v troubě 2 hodiny na 170 °C.
Mezitím si nakrájíme cuketu na tenká kolečka a osolíme ji. Necháme ji vypotit. Trvá to tak 10 minut.
Koláčovou formu o průměru 22 cm vymažeme máslem a vyložíme filo těstem. Nalijeme na to jehněčí směs, nahoru dáme cukety a pečeme ještě 20 minut.

Bulb Tip k receptu

Podávat můžeme jen tak nebo s čerstvým pečivem.

sonizna

18. 01. 2016, Recept navštíven: 389x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Koláč s jehněčím ragú a cuketami

Koláč s jehněčím ragú a cuketami

Jehněčí maso umeleme na mlýnku. Cibuli nakrájíme nahrubo a opečeme na oleji dosklovita. Přidáme maso a re...

Zobrazit všechny podobné recepty k Koláč s jehněčím ragú a cuketami Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ak zoženem jahnacinu vyskúšam to

18. 01. 2016, 10:24

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dlhá príprava jedla

23. 01. 2016, 13:25

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
príprava tohto jedla stojí za to

04. 11. 2016, 11:41

Přidat komentář

Facebook komentáře