Růžičková kapusta

Růžičková kapusta

Zelenina. Drobné, zelené kuličky, listy drží pevně u sebe. Obsahuje mnoho látek důležitých pro náš organismus, jako je vitamín B, který pozitivně ovlivňuje naše soustředění. Růžičková kapusta je jedinečná příležitost jak si tento vitamín dostat do těla přírodní cestou. Dále je zdrojem kyseliny listové a vitamínu C, který podporuje náš imunitní systém. Napomáhá odstraňování škodlivých látek z těla, prospívá zažívacímu traktu. Využijeme ji při přípravě polévek, ale hodí se i k zapékání, vynikající je v zeleninovém rizotu. Pokud se naučíme připravovat růžičkovou kapustu, zachutná všem bez výjimky.
přidejte na:

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.