Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zapečené kapustičky s uzeným masem a sýrem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
1228 kalorií 1.0g cukrů 94.0g tuků 56.0g bílkovin

Příprava

Růžičkovou kapustu očistíme, omyjeme a vložíme do vroucí osolené vody. Uvaříme do měkka, scedíme a necháme okapat. Zapékací misku vymažeme máslem, na dno rozložíme kapustičky, na ně drobně pokrájené vařené uzené maso a zalijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali vajíčko. Osolíme, opepříme, posypeme strouhaným sýrem a strouhankou osmaženou na trošce másla. Poklademe tenkými plátky másla a upečeme ve středně vyhřáté troubě (asi 20 minut).

Bulb Tip k receptu

Podáváme nejlépe s vařenými brambory a zeleninou


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

19. 10. 2015, Recept navštíven: 1332x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept

19. 10. 2015, 19:57

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutí to velmi dobre

21. 10. 2015, 18:32

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jeden z dobrých receptov

27. 10. 2015, 19:09

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jedlo

30. 10. 2015, 21:48

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi oblúbený recept z ružičkovej kapusty

12. 01. 2017, 11:12

Přidat komentář

Facebook komentáře