Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Telecí klížka

Telecí klížka

Přidat na Pinterest
Klížka je část masa z nohy. Jedná se o tužší maso (svalová vlákna jsou více prorostlá), které se výborně hodí k přípravě dušených pokrmů (musíme počítat s delší dobou dušení, protože déle trvá než maso změkne).

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Parmazánové passatelli s telecím

Parmazánové passatelli s telecím

Strouhanku smícháme s parmazánem a vejci a muškátovým oříškem. Vypracujeme hladké těsto a necháme přes noc ...

Telecí maso ala bažant

Telecí maso ala bažant

Mäso prešpikujeme slaninou a posolíme. Opečieme do ružova na masle a vyberieme na tanier. Cibuľu pokrájame ...

Lovecký plátek

Lovecký plátek

Mäsa nakrájame na vhodné plátky, trochu naklepeme, okoreníme, osolíme a striedavo všetky súčasti pochúťky n...

Polévka Petite-Marmite

Polévka Petite-Marmite

Kuře a telecí maso důkladně očistíme, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Vaříme s cibulí, hřebíčky, bobkový...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Telecí klížka Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře