Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Telecí maso ala bažant

Telecí maso ala bažant

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
988 kalorií 0.0g cukrů 105.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Mäso prešpikujeme slaninou a posolíme. Opečieme do ružova na masle a vyberieme na tanier. Cibuľu pokrájame nadrobno a upražíme do zlata. Zalejeme vínom, vložíme opečené mäso, pridáme biele korenie a jalovec a pod pokrievkou dusíme asi 45 minút. Počas dusenia podlievame vlastnou šťavou. Podávame s ryžou alebo opekanými zemiakmi.

Bulb Tip k receptu

Hotové jedlo môžeme ozdobiť kyslou smotanou, popripadé brusnicovým kompótom.


Jozef

27. 06. 2010, Recept navštíven: 2103x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept dobrý

13. 10. 2016, 20:17

Přidat komentář

Facebook komentáře