Chybějící obrázek

Telecí maso ala bažant

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

988 kalorií
0.0g cukrů
105.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Mäso prešpikujeme slaninou a posolíme. Opečieme do ružova na masle a vyberieme na tanier. Cibuľu pokrájame nadrobno a upražíme do zlata. Zalejeme vínom, vložíme opečené mäso, pridáme biele korenie a jalovec a pod pokrievkou dusíme asi 45 minút. Počas dusenia podlievame vlastnou šťavou. Podávame s ryžou alebo opekanými zemiakmi.

Tip k receptu

Hotové jedlo môžeme ozdobiť kyslou smotanou, popripadé brusnicovým kompótom.

přidejte na:
Jozef

27. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý
dušanka 13. 10. 2016, 22:17
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to velmi dobre urobené teľacie mäao
katka16031 28. 01. 2018, 14:44