Telecí maso ala bažant
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
988
kalorií
0.0g
cukrů
105.0g
tuků
11.0g
bílkovin
Příprava
Mäso prešpikujeme slaninou a posolíme. Opečieme do ružova na masle a vyberieme na tanier. Cibuľu pokrájame nadrobno a upražíme do zlata. Zalejeme vínom, vložíme opečené mäso, pridáme biele korenie a jalovec a pod pokrievkou dusíme asi 45 minút. Počas dusenia podlievame vlastnou šťavou. Podávame s ryžou alebo opekanými zemiakmi.
Tip k receptu
Hotové jedlo môžeme ozdobiť kyslou smotanou, popripadé brusnicovým kompótom.
Jozef27. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.