Parmazánové passatelli s telecím
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
3h 30min
Celkový čas
4h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1344
kalorií
2.0g
cukrů
82.0g
tuků
58.0g
bílkovin
Příprava
Strouhanku smícháme s parmazánem a vejci a muškátovým oříškem. Vypracujeme hladké těsto a necháme přes noc uležet v lednici.
Telecí kližku opečeme ze všech stran na másle, poté přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu. Zalijeme 1,5 litrem vody a necháme 3,5 hodiny táhnout.
Těsto protáhneme mlýnkem na maso nebo na špagety.
Z vývaru vyjmeme maso a zeleninu a vložíme nudle. Až vyplavou, jsou hotové.
Mezitím si nakrájíme maso a spolu se zeleninou ho vrátíme do vývaru. Podáváme posypané parmezánem.
Tip k receptu
Strouhanku si připravíme z italského pečiva, např. ciabatty.
sonizna19. 01. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.