Polévka Petite-Marmite
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
192
kalorií
0.0g
cukrů
11.0g
tuků
16.0g
bílkovin
Příprava
Kuře a telecí maso důkladně očistíme, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Vaříme s cibulí, hřebíčky, bobkovým listem a tymiánem. Když je maso měkké, vyndáme je, vývar necháme vychladnout a tuk z povrchu sebereme. Přidáme na tenké nudličky nakrájenou zeleninu (mimo zelí) a povaříme. Nasekané bílé zelí podusíme s částí vývaru zvlášť a přidáme do polévky současně s nakrájeným vykostěným masem. Dochutíme solí a kořením. Polévku v talířích posypeme nastrouhaným sýrem.
Tip k receptu
Podáváme s plátky bílé veky.
Martina Třetinová24. 04. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.