Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Polévka Petite-Marmite

Polévka Petite-Marmite

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 0min
Nutriční hodnoty
192 kalorií 0.0g cukrů 11.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Kuře a telecí maso důkladně očistíme, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Vaříme s cibulí, hřebíčky, bobkovým listem a tymiánem. Když je maso měkké, vyndáme je, vývar necháme vychladnout a tuk z povrchu sebereme. Přidáme na tenké nudličky nakrájenou zeleninu (mimo zelí) a povaříme. Nasekané bílé zelí podusíme s částí vývaru zvlášť a přidáme do polévky současně s nakrájeným vykostěným masem. Dochutíme solí a kořením. Polévku v talířích posypeme nastrouhaným sýrem.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s plátky bílé veky.


Martina Třetinová

24. 04. 2009, Recept navštíven: 3442x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá polievka

06. 04. 2016, 09:28

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

27. 04. 2016, 11:33

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
môže byt velmi chutná

10. 05. 2016, 15:32

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutí celkom dobre

11. 05. 2016, 10:45

Přidat komentář

Facebook komentáře