Nejchutnější telecí řízky jsou z kýty, ty se výborně hodí ke smažení nebo grilování, maso zůstává šťavnaté.
Fotogalerie
Nahrát vlastní fotografie
Telecí závitky se sýrem
Telecí řízky omyjeme a osušíme. Lehce naklepeme a posolíme a opepříme. Poté poklademe plátkem ementálu a za...

Zürcher Geschnetzeltes, Swiss rösti
Telecí maso a spařené očištěné ledvinky nakrájíme na tenké (asi 1 mm) plátky. Mírně osolíme a opepříme. Mo...

Telecí maso se špenátem
Na pánvi rozehřejeme olej a lehce naklepané, osolené a opepřené telecí řízky na ní zprudka opečeme. Řízky v...

Telecí závitky s tvarohovou náplní
Bazalku a šalotku omyjeme a nakrájíme co nejjemněji. Tvaroh vymícháme s rajčatovým pyré a lehce osolíme. Př...

Holtštajnská telecí hruď
Z teľacej hrude vyberieme kosti, urobíme otvor, ktorý naplníme plnkou, zašijeme a povrchu posolíme. Do peká...


Jak na kynuté těsto
Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky
Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty
Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života
Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně klesá potřeba jídla, někdy ...