Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zürcher Geschnetzeltes, Swiss rösti

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 50min , porce

776 kalorií, 0.0g cukrů, 37.0g tuků, 38.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Telecí maso a spařené očištěné ledvinky nakrájíme na tenké (asi 1 mm) plátky. Mírně osolíme a opepříme.
Mouku smícháme s trochou pepře a soli. Maso obalíme v mouce a opečeme na másle a dáme do tepla(trouby na 60-80°C).
Na pánev přidáme olej a osmažíme do růžova nakrájenou cibuli. Přidáme na plátky nakrájené žampiony, zlehka podusíme a přidáme bílé víno, vývar a citronovou šťávu. Krátce povaříme přidáme smetanu a máčeným škrobem zahustíme. Do omáčky vložíme opečené maso podle potřeby ochutíme solí a pepřem a necháme zlehka dusit několik minut, jen aby se maso prohřálo.
Podáváme posypané na hrubo rozsekanou petrželovou natí.

Bulb Tip k receptu

Jako přílohu doporučuji rösti - den předem uvařené brambory nastrouháme na nejhrubším struhadle, trochu osolíme, opepříme, přidáme na hrubo krájenou mladou cibulku nebo pórek. Velmi zlehka promícháme a dáme na rozpálenou pánev, kde z toho vytvarujeme placku, kterou opečeme z obou stran do růžova a hned podáváme.

hOJSADLO

27. 04. 2012, Recept navštíven: 2775x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zürcher Geschnetzeltes, Swiss rösti

Zürcher Geschnetzeltes, Swiss rösti

Telecí maso a spařené očištěné ledvinky nakrájíme na tenké (asi 1 mm) plátky. Mírně osolíme a opepříme. Mo...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zürcher Geschnetzeltes, Swiss rösti Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné jedlo

19. 10. 2015, 19:33

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rösti som urobila k tomuto jedlu a velmi to bolo chutné

18. 01. 2016, 11:53

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vynikajuce

16. 03. 2016, 10:53

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne a chutne jedlo

05. 05. 2016, 09:36

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné , šťavnaté

11. 08. 2016, 21:38

Přidat komentář

Facebook komentáře