Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Holtštajnská telecí hruď

Holtštajnská telecí hruď

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1218 kalorií 1.0g cukrů 28.0g tuků 57.0g bílkovin

Příprava

Z teľacej hrude vyberieme kosti, urobíme otvor, ktorý naplníme plnkou, zašijeme a povrchu posolíme. Do pekáča pokladieme rebrové kosti, na ne položíme hruď, pridáme masť, podlejeme vriacou vodou a upečieme do červena. Počas pečenia polievame vlastnou šťavou. Keď je hruď mäkká, šťavu zaprášime múkou, podlejeme vodou, povaríme, precedíme a polejeme ňou upečenú hruď.
PLNKA: Do kastróla dáme trochu tuku, pridáme pokrájanú cibuľu, trochu popražíme. Potom pridáme na drobno pokrájanú šunku, zelený hrášok a trochu podusíme, zalejeme rozmiešanými vajciami, pridáme soľ, mleté korenie a miešame, až sa vajcia zrazia. Odstavíme, primiešame nadrobno posekanú petržlenovú vňať a necháme vychladnuť.

Bulb Tip k receptu

K teľacej hrudi podávame varenú ryžu a zeleninový šalát.


Jozef

24. 01. 2011, Recept navštíven: 1793x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre telacie s chutnou plnkou

01. 11. 2015, 20:46

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

15. 10. 2016, 20:19

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
plnkavynikajuca aj cele maso

30. 10. 2016, 09:57

Přidat komentář

Facebook komentáře