Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Holtštajnská telecí hruď

Holtštajnská telecí hruď
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

1218 kalorií, 1.0g cukrů, 28.0g tuků, 57.0g bílkovin

Příprava

Z teľacej hrude vyberieme kosti, urobíme otvor, ktorý naplníme plnkou, zašijeme a povrchu posolíme. Do pekáča pokladieme rebrové kosti, na ne položíme hruď, pridáme masť, podlejeme vriacou vodou a upečieme do červena. Počas pečenia polievame vlastnou šťavou. Keď je hruď mäkká, šťavu zaprášime múkou, podlejeme vodou, povaríme, precedíme a polejeme ňou upečenú hruď.
PLNKA: Do kastróla dáme trochu tuku, pridáme pokrájanú cibuľu, trochu popražíme. Potom pridáme na drobno pokrájanú šunku, zelený hrášok a trochu podusíme, zalejeme rozmiešanými vajciami, pridáme soľ, mleté korenie a miešame, až sa vajcia zrazia. Odstavíme, primiešame nadrobno posekanú petržlenovú vňať a necháme vychladnuť.

Bulb Tip k receptu

K teľacej hrudi podávame varenú ryžu a zeleninový šalát.

Jozef

24. 01. 2011, Recept navštíven: 1704x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Holtštajnská telecí hruď

Holtštajnská telecí hruď

Z teľacej hrude vyberieme kosti, urobíme otvor, ktorý naplníme plnkou, zašijeme a povrchu posolíme. Do peká...

Zobrazit všechny podobné recepty k Holtštajnská telecí hruď Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...

Thumb.42065

Zeleninkový salát

Kukuřičky a fazole scedíme, klásky nakrájíme na menší kousky a všechno vložíme do mísy. Přidáme najemno n...


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre telacie s chutnou plnkou

01. 11. 2015, 20:46

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

15. 10. 2016, 20:19

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
plnkavynikajuca aj cele maso

30. 10. 2016, 09:57

Přidat komentář

Facebook komentáře