Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Telecí maso se špenátem

Telecí maso se špenátem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
736 kalorií 0.0g cukrů 65.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Na pánvi rozehřejeme olej a lehce naklepané, osolené a opepřené telecí řízky na ní zprudka opečeme. Řízky vyjmeme a osolíme. Na další pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme špenátové listy, krátce je podusíme, osolíme a opepříme. Špenát smícháme s oběma druhy smetany, ochutíme muškátovým oříškem a necháme prohřát, ale již nevaříme. Řízky poklademe na nahřátý talíř, pokapeme citrónem, přidáme špenát a ihned podáváme.


Ellis

04. 05. 2011, Recept navštíven: 2357x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
telacie maso je mäkke a chutne, špenát dodáva dobru chuť

02. 11. 2016, 19:25

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný dobrý recept ako pripravit teľacie maso

19. 03. 2017, 19:50

Přidat komentář

Facebook komentáře