Chybějící obrázek

Telecí maso se špenátem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

736 kalorií
0.0g cukrů
65.0g tuků
12.0g bílkovin


Příprava

Na pánvi rozehřejeme olej a lehce naklepané, osolené a opepřené telecí řízky na ní zprudka opečeme. Řízky vyjmeme a osolíme. Na další pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme špenátové listy, krátce je podusíme, osolíme a opepříme. Špenát smícháme s oběma druhy smetany, ochutíme muškátovým oříškem a necháme prohřát, ale již nevaříme. Řízky poklademe na nahřátý talíř, pokapeme citrónem, přidáme špenát a ihned podáváme.

přidejte na:
Ellis

04. 05. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
telacie maso je mäkke a chutne, špenát dodáva dobru chuť
Svetlana 02. 11. 2016, 20:25
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný dobrý recept ako pripravit teľacie maso
katka16031 19. 03. 2017, 20:50
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
palino 08. 01. 2020, 12:36