Telecí maso se špenátem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
736
kalorií
0.0g
cukrů
65.0g
tuků
12.0g
bílkovin
Příprava
Na pánvi rozehřejeme olej a lehce naklepané, osolené a opepřené telecí řízky na ní zprudka opečeme. Řízky vyjmeme a osolíme. Na další pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme špenátové listy, krátce je podusíme, osolíme a opepříme. Špenát smícháme s oběma druhy smetany, ochutíme muškátovým oříškem a necháme prohřát, ale již nevaříme. Řízky poklademe na nahřátý talíř, pokapeme citrónem, přidáme špenát a ihned podáváme.
Ellis04. 05. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.