Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Telecí z roštěnce

Telecí z roštěnce

Přidat na Pinterest
Telecí z roštěnce je zadní opracovaná půlka z těla dobytka. Maso je tvořeno nejdelším hrudním svalem. Jedná se o šťavnaté maso bez kosti, skvěle se hodí k přípravě steaků, minutek.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Telecí plátky se žampiony

Telecí plátky se žampiony

Telecí maso omyjeme a osušíme. Nakrájíme na malé medajlonky a lehce naklepeme, nejlépe klouby prstů. Dopros...

Telecí plátky na víně

Telecí plátky na víně

Cibuľu nadrobno posekáme, cesnak prelisujeme a na 2 PL horúceho oleja krátko opečieme. Pridáme odkvapkanú f...

Eidam na rožni

Eidam na rožni

Syr nakrájame na hrubé kocky, úhora olúpeme a rozkrájame na plátky. Podobne rozpolíme aj rajčiaky. Očistenú...

Makedonské telecí řízky

Makedonské telecí řízky

Očistené teľacie rezne naklepeme, okraje narežeme a z oboch strán opečieme na oleji. Osolíme, podlejeme vod...

Sevillský telecí řízek

Sevillský telecí řízek

Teľacie plátky neklepeme, len ich sformujeme do kruhu, posolíme, okoreníme, obalíme v múke a v oleji z oboc...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Telecí z roštěnce Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře