Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Telecí plátky na víně

Telecí plátky na víně

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1648 kalorií 23.0g cukrů 32.0g tuků 95.0g bílkovin

Příprava

Cibuľu nadrobno posekáme, cesnak prelisujeme a na 2 PL horúceho oleja krátko opečieme. Pridáme odkvapkanú fazuľu, očistené umyté rajčiaky a 10 min dusíme. Zalejeme vývarom a dusíme ďalších 10 min. Dochutíme soľou, korením a paprikou. Odložíme, udržujeme teple.
Mäso umyjeme, osušíme, zľahka naklepeme a na zvyšku oleja postupne opečieme z oboch strán do mäkka. Osolíme, okoreníme. Plátky vyberieme. Výpek zalejeme vínom, citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme a zjemníme maslom.

Bulb Tip k receptu

Podávame s ryžou, obložené fazuľou, rajčiakmi, poliate omáčkou a ozdobené citrónom a šalviou.


Jozef

16. 02. 2011, Recept navštíven: 1913x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné

11. 09. 2016, 17:57

Přidat komentář

Facebook komentáře