Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Makedonské telecí řízky

Makedonské telecí řízky

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 45min
Nutriční hodnoty
129 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Očistené teľacie rezne naklepeme, okraje narežeme a z oboch strán opečieme na oleji. Osolíme, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho. V smotane rozhabarkujeme múku, vlejeme do šťavy, povaríme, pridáme posekaný kôpor, cukor a ocot podľa chuti, prilejeme k rezňom.

Bulb Tip k receptu

Podávame s ryžou.


Jozef

13. 07. 2010, Recept navštíven: 2537x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám telecí na tento způsob již několik let ke spokojenosti celé rodiny. Spíš je potíž u nás poslední roky sehnat kvalitní telecí tak si pro něj jednou za čas jezdívám přímo na farmu.
Přidané ingredience: špetku Vegety bez glutamátu

20. 02. 2013, 21:54

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je výborný a velmi chutný

13. 10. 2016, 20:07

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý sposob prípravy telacích rezňov

23. 05. 2017, 19:37

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
teľacie rezne sú velmi dobré

30. 08. 2017, 20:11

Přidat komentář

Facebook komentáře