Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Makedonské telecí řízky

Makedonské telecí řízky
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 45min , porce

129 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 3.0g bílkovin

Příprava

Očistené teľacie rezne naklepeme, okraje narežeme a z oboch strán opečieme na oleji. Osolíme, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho. V smotane rozhabarkujeme múku, vlejeme do šťavy, povaríme, pridáme posekaný kôpor, cukor a ocot podľa chuti, prilejeme k rezňom.

Bulb Tip k receptu

Podávame s ryžou.

Jozef

13. 07. 2010, Recept navštíven: 2216x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Makedonské telecí řízky

Makedonské telecí řízky

Očistené teľacie rezne naklepeme, okraje narežeme a z oboch strán opečieme na oleji. Osolíme, podlejeme vod...

Makedonské zapečené fazole

Makedonské zapečené fazole

Fazole propláchneme a namočíme přes noc. Druhý den uvaříme s bobkovým listem a rozkrájenou cibulí. Zároveň ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Makedonské telecí řízky Link-arrow
Thumb

Bramborové knedlíky ze syrových a vařených brambor

Syrové brambory oloupeme, omyjeme a nstrouháme na jemném struhadle. Vodu z brambor mírně slijeme. Vařené a ...

Thumb

Noky z mouky

Suroviny smícháme. Těsto vhazujeme do vroucí vody polévkovou lžící. Vaříme cca 3-4 minuty. Jeden nok vyndám...

Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám telecí na tento způsob již několik let ke spokojenosti celé rodiny. Spíš je potíž u nás poslední roky sehnat kvalitní telecí tak si pro něj jednou za čas jezdívám přímo na farmu.
Přidané ingredience: špetku Vegety bez glutamátu

20. 02. 2013, 21:54

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je výborný a velmi chutný

13. 10. 2016, 20:07

Přidat komentář

Facebook komentáře