Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Eidam na rožni

Eidam na rožni
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

1838 kalorií, 0.0g cukrů, 122.0g tuků, 121.0g bílkovin

Příprava

Syr nakrájame na hrubé kocky, úhora olúpeme a rozkrájame na plátky. Podobne rozpolíme aj rajčiaky. Očistenú cibuľu rozštvrtíme a slaninu nakrájame na plátky, podobne aj pečené mäso a salámu. Uhorku olúpeme a pokrájame na hrubé kúsky. Všetko v pestrom poradí napichávame na kovové alebo drevené ražne (ihly. Ražne omočíme v mlieku a obalíme v strúhanke. Na panvici rozpálime olej a za stáleho otačania ražne opekáme asi 4 minúty. Pred podávaním na stôl ešte horúce pokvapkáme worchesterskou omáčkou a rýchlo servirujeme.

Bulb Tip k receptu

Ako prílohu môžeme podať ryžu alebo zemiakový šalát a zapiť bielym suchým vínom.

Jozef

03. 08. 2010, Recept navštíven: 1354x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Eidam na rožni

Eidam na rožni

Syr nakrájame na hrubé kocky, úhora olúpeme a rozkrájame na plátky. Podobne rozpolíme aj rajčiaky. Očistenú...

Zobrazit všechny podobné recepty k Eidam na rožni Link-arrow
Thumb

Bramborový salát s rajčaty

Uvařené a vychladlé brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Rajčata nakrájíme na osminky, přidáme na kole...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

27. 08. 2016, 19:45

Přidat komentář

Facebook komentáře