Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Eidam na rožni

Eidam na rožni

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
1838 kalorií 0.0g cukrů 122.0g tuků 121.0g bílkovin

Příprava

Syr nakrájame na hrubé kocky, úhora olúpeme a rozkrájame na plátky. Podobne rozpolíme aj rajčiaky. Očistenú cibuľu rozštvrtíme a slaninu nakrájame na plátky, podobne aj pečené mäso a salámu. Uhorku olúpeme a pokrájame na hrubé kúsky. Všetko v pestrom poradí napichávame na kovové alebo drevené ražne (ihly. Ražne omočíme v mlieku a obalíme v strúhanke. Na panvici rozpálime olej a za stáleho otačania ražne opekáme asi 4 minúty. Pred podávaním na stôl ešte horúce pokvapkáme worchesterskou omáčkou a rýchlo servirujeme.

Bulb Tip k receptu

Ako prílohu môžeme podať ryžu alebo zemiakový šalát a zapiť bielym suchým vínom.


Jozef

03. 08. 2010, Recept navštíven: 1531x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

27. 08. 2016, 19:45

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zujímavý recept ako pripraviť chutný a dobrý eidam

06. 09. 2017, 20:42

Přidat komentář

Facebook komentáře