Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Telecí plátky se žampiony

Telecí plátky se žampiony

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
844 kalorií 0.0g cukrů 86.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Telecí maso omyjeme a osušíme. Nakrájíme na malé medajlonky a lehce naklepeme, nejlépe klouby prstů. Doprostřed každého plátku položíme pár omytých listů špenátu, jeden očištěný a na plátky nakrájený žampion a vločku másla. Medajlonky překlopíme na polovinu a okraje masa sklepneme paličkou na maso. Můžeme také spíchnout páratkem.
Medajlonky posypeme grilovacím kořením a vložíme na rozpálený olej. Nejprve z obou stran opečeme a poté přiklopíme, ztlumíme plamen a dusíme krátce ve vlastní šťávě.
Zbytek žampionů nakrájíme na čtvrtky a spolu s nasekanou cibulkou orestujeme na olivovém oleji. Dochutíme vegetou a adžikou. Podáváme s rýží.


Ellis

22. 03. 2012, Recept navštíven: 1722x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný a chutný recept

07. 04. 2016, 09:29

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi vydarene telacie plátky

12. 03. 2017, 16:26

Přidat komentář

Facebook komentáře