Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Telecí plátky se žampiony

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
844 kalorií 0.0g cukrů 86.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Telecí maso omyjeme a osušíme. Nakrájíme na malé medajlonky a lehce naklepeme, nejlépe klouby prstů. Doprostřed každého plátku položíme pár omytých listů špenátu, jeden očištěný a na plátky nakrájený žampion a vločku másla. Medajlonky překlopíme na polovinu a okraje masa sklepneme paličkou na maso. Můžeme také spíchnout páratkem.
Medajlonky posypeme grilovacím kořením a vložíme na rozpálený olej. Nejprve z obou stran opečeme a poté přiklopíme, ztlumíme plamen a dusíme krátce ve vlastní šťávě.
Zbytek žampionů nakrájíme na čtvrtky a spolu s nasekanou cibulkou orestujeme na olivovém oleji. Dochutíme vegetou a adžikou. Podáváme s rýží.


Přidat na Pinterest
Ellis

22. 03. 2012, Recept navštíven: 1776x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný a chutný recept

07. 04. 2016, 09:29

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi vydarene telacie plátky

12. 03. 2017, 16:26

Přidat komentář

Facebook komentáře