Použití v kuchyni
Steakové koření dodá fantastickou chuť i vůni všem druhům masa.
Zdroj: www.levnekoreni.cz
Fotogalerie
Nahrát vlastní fotografie
Cuketa v sýrové omáčce
Cuketu omyjeme, zbavíme části dužiny a nakrájíme na větší kostky. Blanšírujeme na másle 5 minut. Přidáme sý...
Vepřová kotleta na brokolici
Brokolici omyjeme, osušíme a natrháme na malé růžičky. Maso omyjeme, osušíme a jemně naklepeme. Nařízneme j...

Kuřecí copánky na grilu
Kuřecí prsa seřízneme tak, abychom dostali tenký dlouhý pásek a rozkrojíme na třetiny, ale nedokrojíme do k...

Dokonalé steaky
V tomto receptu nejde ani tak o množství ingrediencí, jako o pečlivý postup. Všechny plátky svíčkové lehce ...

Krůtí špízy pečené na bramborách
Maso nakrájíme na kousky velikosti palce, dáme ho do misky, lehce osolíme, okořeníme, zakapeme citronovou š...


Jak na kynuté těsto
Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky
Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty
Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života
Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně klesá potřeba jídla, někdy ...