Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuřecí copánky na grilu

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 55min , porce

398 kalorií, 0.0g cukrů, 45.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kuřecí prsa seřízneme tak, abychom dostali tenký dlouhý pásek a rozkrojíme na třetiny, ale nedokrojíme do konce. Plátky slaniny také rozřízneme na třetiny a nedořízneme do konce. Slaninu položíme na maso a oboje zapleteme do copánku, který na začátku a na konci zpevníme párátky. Hotové copánky osolíme, opepříme a lehce pokapeme citronovou šťávou.
Všechny bylinky nasekáme nadrobno a vmícháme do oleje, přidáme i koření Texas steak. Do takto vzniklé marinády vložíme copánky a dobře je marinádou obalíme ze všech stran. Necháme odležet v chladu nejméně dvě hodiny, nejlépe přes noc.
Druhý den grilujeme dozlatova na rozpáleném grilu.
Podáváme s chlebem, čerstvou zeleninou a sklenkou bílého vína.

Angel 666

04. 06. 2010, Recept navštíven: 3118x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuřecí copánky na grilu

Kuřecí copánky na grilu

Kuřecí prsa seřízneme tak, abychom dostali tenký dlouhý pásek a rozkrojíme na třetiny, ale nedokrojíme do k...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuřecí copánky na grilu Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Ale to vypadá zajímavě - budu muset vyzkoušet...

Ajaja 05. 06. 2010, 06:06

Angel 666
Rozhodně doporučuju, díky té slanince zůstalo maso krásně šťavnaté a víš, co mi tam chutnalo nejvíc- ten libeček! Poprvé mě napadlo libeček přidat do marinády na grilování a byl tam skvělýýý!

Angel 666 05. 06. 2010, 10:45

Ajaja
Rozumím - "krytí" kuřete slaninkou také používám, jednak se nevysuší, jednak to má lepší chuť...

Ajaja 06. 06. 2010, 06:20

Facebook komentáře