Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřová svíčková

Vepřová svíčková

Přidat na Pinterest
Jako svíčkovou označujeme zadní, velice šťavnaté maso získané z oblasti bederních a částečně hrudních obratlů. Charakteristickým rysem jsou jemná vlákna, je křehké, libové a obsahuje mnoho bílkovin. Často se používá k přípravě dušených pokrm, báječně chutná se smetanovou omáčkou.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Zeleninová roláda ze svíčkové

Zeleninová roláda ze svíčkové

Maso opláchneme, osušíme a rozřežeme na plát, vyklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji orestujeme zeleninu...

Svíčková plněná klobásou

Svíčková plněná klobásou

Maso omyjeme, nařežeme, jemně naklepeme, do středu uložíme klobásu, zavineme, upevníme nití, posypeme solí,...

Vepřová svíčková ve vlastní šťávě

Vepřová svíčková ve vlastní šťávě

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a na prudko ze všech stran na másle osmažíme. Poté maso dáme do za...

Plněná vepřová svíčková

Plněná vepřová svíčková

Maso omyjeme, osušíme a rozřízneme na plát. Poté osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Posypeme nakrájenou c...

Pikantní vepřová svíčková na víně

Pikantní vepřová svíčková na víně

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou, chilli kořením, kmínem a na prudko ze všech st...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Vepřová svíčková Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře