Pikantní vepřová svíčková na víně

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

780 kalorií
0.0g cukrů
82.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou, chilli kořením, kmínem a na prudko ze všech stran na másle osmažíme. Poté maso dáme do zapékací mísy, zalijeme bujónem a vínem. Pečeme 40 minut v předehřáté troubě na 220 °C. Během pečení co 10 minut poléváme vypečenou šťávou. Poté maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a vypečenou šťávu zahustíme solamylem. Maso podáváme polité šťávou a s uvařenými fazolovými lusky.

přidejte na:
Chybí obrázek

15. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
sviečkova vynikajuca, chutna

26. 08. 2016, 19:21

Chybí obrázek
recept je vynikajuci

26. 01. 2017, 20:13

Chybí obrázek
chuťovo perfektný recept

23. 11. 2017, 21:18

Chybí obrázek
recept dobrý

24. 05. 2019, 11:56

Chybí obrázek
výborná sviečková

09. 07. 2019, 19:45

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.