Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pikantní vepřová svíčková na víně

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
780 kalorií 0.0g cukrů 82.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou, chilli kořením, kmínem a na prudko ze všech stran na másle osmažíme. Poté maso dáme do zapékací mísy, zalijeme bujónem a vínem. Pečeme 40 minut v předehřáté troubě na 220 °C. Během pečení co 10 minut poléváme vypečenou šťávou. Poté maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a vypečenou šťávu zahustíme solamylem. Maso podáváme polité šťávou a s uvařenými fazolovými lusky.


Přidat na Pinterest
Milena

15. 06. 2009, Recept navštíven: 4355x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
sviečkova vynikajuca, chutna

26. 08. 2016, 19:21

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je vynikajuci

26. 01. 2017, 20:13

Přidat komentář

Facebook komentáře