Pikantní vepřová svíčková na víně
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
780
kalorií
0.0g
cukrů
82.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou, chilli kořením, kmínem a na prudko ze všech stran na másle osmažíme. Poté maso dáme do zapékací mísy, zalijeme bujónem a vínem. Pečeme 40 minut v předehřáté troubě na 220 °C. Během pečení co 10 minut poléváme vypečenou šťávou. Poté maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a vypečenou šťávu zahustíme solamylem. Maso podáváme polité šťávou a s uvařenými fazolovými lusky.
Milena15. 06. 2009
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
© 2024, Railsformers s.r.o.