Zeleninová roláda ze svíčkové
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
660
kalorií
2.0g
cukrů
49.0g
tuků
50.0g
bílkovin
Příprava
Maso opláchneme, osušíme a rozřežeme na plát, vyklepeme, osolíme a opepříme.
Na oleji orestujeme zeleninu, přidáme sůl, pepř, vegetu, rozšlehané vejce, sýr a za stálého míchání necháme ztuhnout. Plnku rozložíme na plát, maso pevně zavineme, svážeme nití a vložíme do zapékací mísy. Podlijeme vývarem, přikryjeme a v rozpálené troubě pečeme doměkka. 15 minut před koncem maso odkryjeme a necháme připéct. Během pečení rolády podléváme vývarem a poléváme výpekem.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
08. 03. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.