Zeleninová roláda ze svíčkové

Obtížnost

Čas přípravy

40min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

660 kalorií
2.0g cukrů
49.0g tuků
50.0g bílkovin


Příprava

Maso opláchneme, osušíme a rozřežeme na plát, vyklepeme, osolíme a opepříme.
Na oleji orestujeme zeleninu, přidáme sůl, pepř, vegetu, rozšlehané vejce, sýr a za stálého míchání necháme ztuhnout. Plnku rozložíme na plát, maso pevně zavineme, svážeme nití a vložíme do zapékací mísy. Podlijeme vývarem, přikryjeme a v rozpálené troubě pečeme doměkka. 15 minut před koncem maso odkryjeme a necháme připéct. Během pečení rolády podléváme vývarem a poléváme výpekem.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

přidejte na:
Chybí obrázek

08. 03. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
perfektný recept, hneď som vyskúšala

01. 06. 2017, 14:55

Přidat komentář
Chybí obrázek
Nádherný recept, jako stvořený na jaro!

Angel 666 08. 03. 2011, 12:32

Ajaja
Souhlasím - akorát mi toho masa přijde na roládu škoda, je to maso minutkové, křehké...

Ajaja 17. 04. 2011, 06:48

Chybí obrázek
skvelý recept

majka 11. 08. 2016, 20:57

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.