Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zeleninová roláda ze svíčkové

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 10min
Nutriční hodnoty
660 kalorií 2.0g cukrů 49.0g tuků 50.0g bílkovin

Příprava

Maso opláchneme, osušíme a rozřežeme na plát, vyklepeme, osolíme a opepříme.
Na oleji orestujeme zeleninu, přidáme sůl, pepř, vegetu, rozšlehané vejce, sýr a za stálého míchání necháme ztuhnout. Plnku rozložíme na plát, maso pevně zavineme, svážeme nití a vložíme do zapékací mísy. Podlijeme vývarem, přikryjeme a v rozpálené troubě pečeme doměkka. 15 minut před koncem maso odkryjeme a necháme připéct. Během pečení rolády podléváme vývarem a poléváme výpekem.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.


Přidat na Pinterest
uschi3

08. 03. 2011, Recept navštíven: 2875x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
perfektný recept, hneď som vyskúšala

01. 06. 2017, 14:55

Přidat komentář
Angel 666
Nádherný recept, jako stvořený na jaro!

Angel 666 08. 03. 2011, 12:32

Ajaja
Souhlasím - akorát mi toho masa přijde na roládu škoda, je to maso minutkové, křehké...

Ajaja 17. 04. 2011, 06:48

majka
skvelý recept

majka 11. 08. 2016, 20:57

Facebook komentáře