Vepřová svíčková ve vlastní šťávě

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
45min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

732 kalorií
0.0g cukrů
82.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a na prudko ze všech stran na másle osmažíme. Poté maso dáme do zapékací mísy, zalijeme bujónem a pečeme 45 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Během pečení co 10 minut poléváme vypečenou šťávou. Poté maso nakrájíme na plátky a ještě 5 minut pečeme v troubě na 150 °C. Podáváme s čerstvou zeleninou.

přidejte na:
Milena

15. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Příště vynechám to podlévání bujonem, bez něj bude chuť sytější. Maso pustilo šťávy více než dost.

Ajaja 02. 12. 2012, 13:23

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý, maso šťavnaté a chutne

Svetlana 07. 12. 2016, 22:12

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborné šťavnaté chutné jedlo

katka16031 31. 01. 2018, 21:28

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
sviečkova chutí výborne

hanka 20. 07. 2018, 19:48

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept veľmi dobrý

palino 03. 09. 2019, 19:00

Přidat komentář