Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová svíčková ve vlastní šťávě

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 55min
Nutriční hodnoty
732 kalorií 0.0g cukrů 82.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a na prudko ze všech stran na másle osmažíme. Poté maso dáme do zapékací mísy, zalijeme bujónem a pečeme 45 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Během pečení co 10 minut poléváme vypečenou šťávou. Poté maso nakrájíme na plátky a ještě 5 minut pečeme v troubě na 150 °C. Podáváme s čerstvou zeleninou.


Přidat na Pinterest
Milena

15. 06. 2009, Recept navštíven: 4197x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star
Příště vynechám to podlévání bujonem, bez něj bude chuť sytější. Maso pustilo šťávy více než dost.

02. 12. 2012, 13:23

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept dobrý, maso šťavnaté a chutne

07. 12. 2016, 22:12

Přidat komentář

Facebook komentáře