Vepřová svíčková ve vlastní šťávě

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
45min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

732 kalorií
0.0g cukrů
82.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a na prudko ze všech stran na másle osmažíme. Poté maso dáme do zapékací mísy, zalijeme bujónem a pečeme 45 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Během pečení co 10 minut poléváme vypečenou šťávou. Poté maso nakrájíme na plátky a ještě 5 minut pečeme v troubě na 150 °C. Podáváme s čerstvou zeleninou.

přidejte na:
Chybí obrázek

15. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Příště vynechám to podlévání bujonem, bez něj bude chuť sytější. Maso pustilo šťávy více než dost.

02. 12. 2012, 13:23

Chybí obrázek
recept dobrý, maso šťavnaté a chutne

07. 12. 2016, 22:12

Chybí obrázek
vyborné šťavnaté chutné jedlo

31. 01. 2018, 21:28

Chybí obrázek
sviečkova chutí výborne

20. 07. 2018, 19:48

Chybí obrázek
recept veľmi dobrý

03. 09. 2019, 19:00

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.