Vepřová svíčková ve vlastní šťávě
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
45min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
732
kalorií
0.0g
cukrů
82.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a na prudko ze všech stran na másle osmažíme. Poté maso dáme do zapékací mísy, zalijeme bujónem a pečeme 45 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Během pečení co 10 minut poléváme vypečenou šťávou. Poté maso nakrájíme na plátky a ještě 5 minut pečeme v troubě na 150 °C. Podáváme s čerstvou zeleninou.
Milena15. 06. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziAjaja 02. 12. 2012, 14:23
© 2024, Railsformers s.r.o.