Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci Vinná klobása

Hovězí plněné vinnou klobásou

Hovězí plněné vinnou klobásou

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

75 dkg hovězího zadního masa, 30 dkg vinné klobásy, 3 stroužky česneku, 1 cibule, 8 dkg slaniny, troška mletého pepře, 1 g soli

Maso opereme a osušíme. Nožem uděláme do masa otvor a dovnitř opatrně vložíme klobásu. Maso osolíme, opepříme, dáme do pekáče na rozpuštěnou slaninu nakrájenou na kostičky a ze všech stran opečeme. Podlijeme trochou vody a pečeme do poloměkka. Pot...

Vinná klobása s kapií

Vinná klobása s kapií

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

150 dkg vinné klobásy, 1/2 cibule, 1/2 papriky (kapie), 2 lžíce kečupu, 2 plátky šunky, 2 plátky eidamu (Edam)

Vinnou klobásu svineme a dáme do pekáčku, podlijeme troškou vody a pečeme při 160°C 20 minut. Mezitím cibuli a kápii nakrájíme na drobno. Upečenou klobásu posypeme cibulí, paprikou, zakapeme kečupem a navrch položíme plátek šunky a eidamu a v trou...

Bramborový koláč s vinnou klobásou podle časopisu Kuchyně.cz

Bramborový koláč s vinnou klobásou podle časopisu Kuchyně.cz

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

750 g ve slupce uvařených brambor, 1 vejce, lžička soli, 200 g hrubé mouky, 1 kg vinné klobásy, 300 g kyselého zelí, pažitka

Brambory oloupeme, nastrouháme najemno, dáme na vál, doprostřed uděláme důlek, vklepneme do něj vejce, osolíme, přisypeme prosátou mouku a vypracujeme těsto. Těsto rozdělíme na čtvrtiny a každou rozválíme na silnější placku. Placky vložíme do kul...

Kaiserky s klobásovou náplní

Kaiserky s klobásovou náplní

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

asi 300 g vinné klobásy, 4 kaiserky nebo housky, 1 menší cibule, 1 sterilovaná okurka, 1 vejce, 2-3 lžíce zakysané smetany, špetka soli, špetka pepře, špetka mleté papriky , 4 plátky eidamu

Kaiserkám seřízneme vršky a opatrně je vydlabeme. Vydlabaný vnitřek dáme do misky a navlhčíme vodou. Necháme chvíli nasáknout. Klobásu vymačkáme ze střívek, přidáme cibuli nasekanou nadrobno, okurku nastrouhanou na hrubé slzy, vejce, zakysanou sm...

Kuličky z vinné klobásy v šalvějové omáčce

Kuličky z vinné klobásy v šalvějové omáčce

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g vinné klobásy, 50 g hladké mouky, 1 hrneček slunečnicového oleje, Omáčka: 30 g másla, 250 ml mléka, 30 g hladké mouky, 1 lžíce šalvěje, 50 ml smetany, špetka soli, špetka bílého pepře

Nejprve si připravíme kuličky. Obsah vinné klobásy vymačkáme ze střívka do mísy, vytvoříme z něj menší kuličky a obalíme je v 50 gramech hladké mouky. Na pánvi si rozpálíme olej a kuličky v ní dozlatova osmažíme. Necháme na papírové útěrce okapa...