Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vinná klobása s kapií

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
4788 kalorií 6.0g cukrů 390.0g tuků 255.0g bílkovin

Příprava

Vinnou klobásu svineme a dáme do pekáčku, podlijeme troškou vody a pečeme při 160°C 20 minut. Mezitím cibuli a kápii nakrájíme na drobno. Upečenou klobásu posypeme cibulí, paprikou, zakapeme kečupem a navrch položíme plátek šunky a eidamu a v troubě zapečeme.


Přidat na Pinterest
Jana Langrová

03. 10. 2012, Recept navštíven: 1482x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rychlovka chutna

21. 02. 2016, 10:12

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobrá vinna klobasa

12. 02. 2017, 20:09

Přidat komentář

Facebook komentáře