Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vinná klobása s kapií

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

4788 kalorií, 6.0g cukrů, 390.0g tuků, 255.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vinnou klobásu svineme a dáme do pekáčku, podlijeme troškou vody a pečeme při 160°C 20 minut. Mezitím cibuli a kápii nakrájíme na drobno. Upečenou klobásu posypeme cibulí, paprikou, zakapeme kečupem a navrch položíme plátek šunky a eidamu a v troubě zapečeme.

Jana Langrová

03. 10. 2012, Recept navštíven: 1374x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vinná klobása s kapií

Vinná klobása s kapií

Vinnou klobásu svineme a dáme do pekáčku, podlijeme troškou vody a pečeme při 160°C 20 minut. Mezitím cibul...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vinná klobása s kapií Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rychlovka chutna

21. 02. 2016, 10:12

Přidat komentář

Facebook komentáře