Hovězí plněné vinnou klobásou

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

3388 kalorií
0.0g cukrů
99.0g tuků
65.0g bílkovin


Příprava

Maso opereme a osušíme. Nožem uděláme do masa otvor a dovnitř opatrně vložíme klobásu. Maso osolíme, opepříme, dáme do pekáče na rozpuštěnou slaninu nakrájenou na kostičky a ze všech stran opečeme. Podlijeme trochou vody a pečeme do poloměkka. Potom přidáme rozkrájenou cibuli, česnek a pečeme za přilévání vody do měkka.

Tip k receptu

Pokud by byla šťáva příliž řídká můžeme zahustit jíškou.

přidejte na:
veerac

26. 11. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vynikajuci recept

30. 12. 2015, 14:24

Chybí obrázek
chutné jedlo

04. 01. 2016, 12:38

Chybí obrázek
vyborné je to

04. 01. 2016, 12:46

Chybí obrázek
chutí vyborne, je to velmi dobrý recept

03. 05. 2016, 19:12

Chybí obrázek
chuťovo výborné

23. 04. 2019, 16:30

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.