Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí plněné vinnou klobásou

Hovězí plněné vinnou klobásou

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
3388 kalorií 0.0g cukrů 99.0g tuků 65.0g bílkovin

Příprava

Maso opereme a osušíme. Nožem uděláme do masa otvor a dovnitř opatrně vložíme klobásu. Maso osolíme, opepříme, dáme do pekáče na rozpuštěnou slaninu nakrájenou na kostičky a ze všech stran opečeme. Podlijeme trochou vody a pečeme do poloměkka. Potom přidáme rozkrájenou cibuli, česnek a pečeme za přilévání vody do měkka.

Bulb Tip k receptu

Pokud by byla šťáva příliž řídká můžeme zahustit jíškou.


veerac

26. 11. 2012, Recept navštíven: 1636x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci recept

30. 12. 2015, 14:24

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné jedlo

04. 01. 2016, 12:38

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné je to

04. 01. 2016, 12:46

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutí vyborne, je to velmi dobrý recept

03. 05. 2016, 19:12

Přidat komentář

Facebook komentáře