Hovězí plněné vinnou klobásou
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
3388
kalorií
0.0g
cukrů
99.0g
tuků
65.0g
bílkovin
Příprava
Maso opereme a osušíme. Nožem uděláme do masa otvor a dovnitř opatrně vložíme klobásu. Maso osolíme, opepříme, dáme do pekáče na rozpuštěnou slaninu nakrájenou na kostičky a ze všech stran opečeme. Podlijeme trochou vody a pečeme do poloměkka. Potom přidáme rozkrájenou cibuli, česnek a pečeme za přilévání vody do měkka.
Tip k receptu
Pokud by byla šťáva příliš řídká můžeme zahustit jíškou.
veerac26. 11. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.