Bramborový koláč s vinnou klobásou podle časopisu Kuchyně.cz

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

4594 kalorií
0.0g cukrů
267.0g tuků
217.0g bílkovin


Příprava

Brambory oloupeme, nastrouháme najemno, dáme na vál, doprostřed uděláme důlek, vklepneme do něj vejce, osolíme, přisypeme prosátou mouku a vypracujeme těsto.
Těsto rozdělíme na čtvrtiny a každou rozválíme na silnější placku. Placky vložíme do kulatých forem nebo je rozložíme na plech vyložený papírem na pečení. Na placky rovnoměrně rozdělíme vymačkané zelí a navrch položíme stočenou klobásu.
Pečeme při 180°C dozlatova.
Hotové koláče po vyndání z trouby posypeme nasekanou pažitkou.
Koláče při pečení nádherně voní a ještě lépe chutnají :o).

přidejte na:
Chybí obrázek

09. 11. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyzerá to lákavo

11. 11. 2015, 10:54

Chybí obrázek
recept je velmi dobrý a chutný

30. 10. 2016, 18:39

Chybí obrázek
celkom chutný zemiakový koláč

26. 05. 2017, 10:10

Chybí obrázek
zaujímavý koláč, dobrý

17. 07. 2017, 12:44

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.