Bramborový koláč s vinnou klobásou podle časopisu Kuchyně.cz
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
4594
kalorií
0.0g
cukrů
267.0g
tuků
217.0g
bílkovin
Příprava
Brambory oloupeme, nastrouháme najemno, dáme na vál, doprostřed uděláme důlek, vklepneme do něj vejce, osolíme, přisypeme prosátou mouku a vypracujeme těsto.
Těsto rozdělíme na čtvrtiny a každou rozválíme na silnější placku. Placky vložíme do kulatých forem nebo je rozložíme na plech vyložený papírem na pečení. Na placky rovnoměrně rozdělíme vymačkané zelí a navrch položíme stočenou klobásu.
Pečeme při 180°C dozlatova.
Hotové koláče po vyndání z trouby posypeme nasekanou pažitkou.
Koláče při pečení nádherně voní a ještě lépe chutnají :o).
09. 11. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.