Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborový koláč s vinnou klobásou podle časopisu Kuchyně.cz

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
4594 kalorií 0.0g cukrů 267.0g tuků 217.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme, nastrouháme najemno, dáme na vál, doprostřed uděláme důlek, vklepneme do něj vejce, osolíme, přisypeme prosátou mouku a vypracujeme těsto.
Těsto rozdělíme na čtvrtiny a každou rozválíme na silnější placku. Placky vložíme do kulatých forem nebo je rozložíme na plech vyložený papírem na pečení. Na placky rovnoměrně rozdělíme vymačkané zelí a navrch položíme stočenou klobásu.
Pečeme při 180°C dozlatova.
Hotové koláče po vyndání z trouby posypeme nasekanou pažitkou.
Koláče při pečení nádherně voní a ještě lépe chutnají :o).


Přidat na Pinterest
Angel 666

09. 11. 2011, Recept navštíven: 1970x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá to lákavo

11. 11. 2015, 10:54

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je velmi dobrý a chutný

30. 10. 2016, 18:39

Přidat komentář

Facebook komentáře