Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
želatinový ztužovač

želatinový ztužovač

Přidat na Pinterest

Výborný pomocník pro pečení, přípravu zákusků, řezů, dortů a jiných cukrářských výrobků. Při jeho použití není nutné vaření, vmíchává se do studené vody a následně do krému či náplně.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Čokoládová pěna na nadýchaném piškotu s lesní směsí

Čokoládová pěna na nadýchaném piškotu s lesní směsí

Vejce rozklepněte do mísy a vyšlehejte s cukrem do pěny. Do té postupně zašlehejte mouku prosátou s kakaem....

Jahodový sen

Jahodový sen

Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přilijeme rozmixované jahody, přidáme mouku s kypřícím práškem, špetku ...

Roládový dortíček

Roládový dortíček

Vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme sníh z bílků a mouku, nalijeme na pečící papír a pečeme. Horké potřeme ...

Listové řezy s hroznovým vínem

Listové řezy s hroznovým vínem

Těsto rozdělíme na půl. Z každé poloviny vyválíme obdélník a upečeme na plechu vyloženém pečícím papírem. ...

Mandlový moučník

Mandlový moučník

Čokoládovou polevu rozpustíme ve vodní lázni podle návodu a necháme ji vychladnout. Žloutky utřeme s vanilk...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí želatinový ztužovač Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Thumb
mám dotaz :D můžu to použít také jako vrchní vrstvu dezertu (polít tím ovoce?

kača 08. 03. 2013, 17:13

Facebook komentáře