Listové řezy s hroznovým vínem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

1469 kalorií
75.0g cukrů
33.0g tuků
107.0g bílkovin


Příprava

Těsto rozdělíme na půl. Z každé poloviny vyválíme obdélník a upečeme na plechu vyloženém pečícím papírem.
Tvaroh smícháme s jogurtem, přidáme cukr (kdo má rád více sladké, může přidat cukr podle chuti), vanilkový cukr, rum a dobře promícháme.
Želatinový ztužovač připravíme podle návodu na obalu a ihned vmícháme do tvarohu.
Jednu placku potřeme polovinou tvarohu, poklademe bobulkami vína, které přepůlíme a vyndáme z nich větší semínka.
Vše pokapeme vaječným likérem. Přiložíme druhou placku, potřeme ji zbytkem tvarohového krému.
Čokoládovou polevu rozehřejeme, řezy pocákáme. Zbytek polevy si vymáčkneme do misky. Poloviny bobulek vína párátkem namáčíme do polevy a klademe na povrch řezů.
Před krájením necháme dobře ztuhnout v chladu.

přidejte na:
Angel 666

15. 01. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi pekné a aj chutné rezy z lístkového cesta

palino 28. 05. 2017, 19:22

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vynikjauce rezy, chuti perfektne

dušanka 30. 06. 2017, 12:44

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
perfektné rezy

hanka 21. 01. 2018, 20:33

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Pani Angel666.Nič vo zlom ale Vám by mali zakázať publikovať recepty na tejto stránke.Už dávno som nevidel tak nádherné recepty.Klobúk pred Vami dávam dole. Nádhera.Jozef.

Jozef 16. 01. 2011, 09:16

Chybějící obrázek
Pane Jozefe, moc Vám děkuji za tolik pochvaly. Vím, že jste v kuchyni odborník a tak od Vás mě to obzvlášt těší!

Angel 666 16. 01. 2011, 12:42