Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Listové řezy s hroznovým vínem

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 10min , porce

1469 kalorií, 75.0g cukrů, 33.0g tuků, 107.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Těsto rozdělíme na půl. Z každé poloviny vyválíme obdélník a upečeme na plechu vyloženém pečícím papírem.
Tvaroh smícháme s jogurtem, přidáme cukr (kdo má rád více sladké, může přidat cukr podle chuti), vanilkový cukr, rum a dobře promícháme.
Želatinový ztužovač připravíme podle návodu na obalu a ihned vmícháme do tvarohu.
Jednu placku potřeme polovinou tvarohu, poklademe bobulkami vína, které přepůlíme a vyndáme z nich větší semínka.
Vše pokapeme vaječným likérem. Přiložíme druhou placku, potřeme ji zbytkem tvarohového krému.
Čokoládovou polevu rozehřejeme, řezy pocákáme. Zbytek polevy si vymáčkneme do misky. Poloviny bobulek vína párátkem namáčíme do polevy a klademe na povrch řezů.
Před krájením necháme dobře ztuhnout v chladu.

Angel 666

15. 01. 2011, Recept navštíven: 2938x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Listové řezy s hroznovým vínem

Listové řezy s hroznovým vínem

Těsto rozdělíme na půl. Z každé poloviny vyválíme obdélník a upečeme na plechu vyloženém pečícím papírem. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Listové řezy s hroznovým vínem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Pani Angel666.Nič vo zlom ale Vám by mali zakázať publikovať recepty na tejto stránke.Už dávno som nevidel tak nádherné recepty.Klobúk pred Vami dávam dole. Nádhera.Jozef.

Jozef 16. 01. 2011, 09:16

Angel 666
Pane Jozefe, moc Vám děkuji za tolik pochvaly. Vím, že jste v kuchyni odborník a tak od Vás mě to obzvlášt těší!

Angel 666 16. 01. 2011, 12:42

Facebook komentáře