Jablečný mošt pasterizovaný
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
20min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
62000
kalorií
10000.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Jablka vylisovaná z moštárny dáme na 5 minut zahřát na 75°C, ale nevaříme! Ihned poté je naléváme do PET láhví, které následně pokládáme do vodorovné polohy, aby se zničily případné bakterie na víčku.
Mošt uskladňujeme v chladu.
Tip k receptu
Lze pít i za syrova, je zdravější, ale trvanlivost je menší.
Roxana11. 12. 2013
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi
heladon 27. 11. 2014, 09:53
© 2025, Railsformers s.r.o.