Jablečný mošt pasterizovaný

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
20min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

62000 kalorií
10000.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Jablka vylisovaná z moštárny dáme na 5 minut zahřát na 75°C, ale nevaříme! Ihned poté je naléváme do PET láhví, které následně pokládáme do vodorovné polohy, aby se zničily případné bakterie na víčku.

Mošt uskladňujeme v chladu.

Tip k receptu

Lze pít i za syrova, je zdravější, ale trvalivost je menší.

přidejte na:
Roxana

11. 12. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Mošt jsme dělali, aly nyní si je necháme dělat přímo v moštárně z donesených jablek

27. 11. 2014, 08:53

Chybí obrázek
treba vyskusat

28. 10. 2015, 11:42

Chybí obrázek
vyborný mošt

12. 12. 2015, 17:17

Chybí obrázek
vyskúšam

29. 12. 2015, 17:43

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.