Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jablečný mošt pasterizovaný

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
62000 kalorií 10000.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Jablka vylisovaná z moštárny dáme na 5 minut zahřát na 75°C, ale nevaříme! Ihned poté je naléváme do PET láhví, které následně pokládáme do vodorovné polohy, aby se zničily případné bakterie na víčku.

Mošt uskladňujeme v chladu.

Bulb Tip k receptu

Lze pít i za syrova, je zdravější, ale trvalivost je menší.


Přidat na Pinterest
Roxana

11. 12. 2013, Recept navštíven: 1966x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Mošt jsme dělali, aly nyní si je necháme dělat přímo v moštárně z donesených jablek

27. 11. 2014, 08:53

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
treba vyskusat

28. 10. 2015, 11:42

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný mošt

12. 12. 2015, 17:17

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

29. 12. 2015, 17:43

Přidat komentář

Facebook komentáře