Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jablečný mošt pasterizovaný

Jablečný mošt pasterizovaný

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
62000 kalorií 10000.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Jablka vylisovaná z moštárny dáme na 5 minut zahřát na 75°C, ale nevaříme! Ihned poté je naléváme do PET láhví, které následně pokládáme do vodorovné polohy, aby se zničily případné bakterie na víčku.

Mošt uskladňujeme v chladu.

Bulb Tip k receptu

Lze pít i za syrova, je zdravější, ale trvalivost je menší.


Roxana

11. 12. 2013, Recept navštíven: 1871x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Mošt jsme dělali, aly nyní si je necháme dělat přímo v moštárně z donesených jablek

27. 11. 2014, 08:53

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
treba vyskusat

28. 10. 2015, 11:42

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný mošt

12. 12. 2015, 17:17

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

29. 12. 2015, 17:43

Přidat komentář

Facebook komentáře