Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jablečný mošt pasterizovaný

Jablečný mošt pasterizovaný
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 50min , porce

62000 kalorií, 10000.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Jablka vylisovaná z moštárny dáme na 5 minut zahřát na 75°C, ale nevaříme! Ihned poté je naléváme do PET láhví, které následně pokládáme do vodorovné polohy, aby se zničily případné bakterie na víčku.

Mošt uskladňujeme v chladu.

Bulb Tip k receptu

Lze pít i za syrova, je zdravější, ale trvalivost je menší.

Roxana

11. 12. 2013, Recept navštíven: 1734x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jablečný moučník

Jablečný moučník

Ze žloutků, cukru, mouky a přidaného sněhu z 6 bílků vyšleháme piškot. Na plech si připravíme alobal, na ně...

Jablečný moučník s kokosem

Jablečný moučník s kokosem

Jablka nahrubo nastrouháme, přidáme cukr, vejce, olej. Přilijeme mléko a nakonec přidáme prášek do pečiva s...

Jablečný mošt pasterizovaný

Jablečný mošt pasterizovaný

Jablka vylisovaná z moštárny dáme na 5 minut zahřát na 75°C, ale nevaříme! Ihned poté je naléváme do PET lá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jablečný mošt pasterizovaný Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Mošt jsme dělali, aly nyní si je necháme dělat přímo v moštárně z donesených jablek

27. 11. 2014, 08:53

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
treba vyskusat

28. 10. 2015, 11:42

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný mošt

12. 12. 2015, 17:17

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

29. 12. 2015, 17:43

Přidat komentář

Facebook komentáře