Jablečný mošt pasterizovaný

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
20min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

62000 kalorií
10000.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Jablka vylisovaná z moštárny dáme na 5 minut zahřát na 75°C, ale nevaříme! Ihned poté je naléváme do PET láhví, které následně pokládáme do vodorovné polohy, aby se zničily případné bakterie na víčku.

Mošt uskladňujeme v chladu.

Tip k receptu

Lze pít i za syrova, je zdravější, ale trvalivost je menší.

přidejte na:
Roxana

11. 12. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Mošt jsme dělali, aly nyní si je necháme dělat přímo v moštárně z donesených jablek

heladon 27. 11. 2014, 08:53

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
treba vyskusat

hanka 28. 10. 2015, 11:42

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný mošt

katka16031 12. 12. 2015, 17:17

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšam

Svetlana 29. 12. 2015, 17:43

Přidat komentář