Jablíčková přesnídávka s pudingem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

2h 0min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

3h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

2250 kalorií
400.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Očištěná jablíčka nakrájíme na kostky a dáme vařit s vodou. Když jablíčka změknou, tak vzniklou šťávu slijeme. Do šťávy přidáme cukr (množství cukru je orientační, záleží jak moc sladíte a jak sladké máte jablíčka) a uvaříme v ní puding. Doporučuji puding nejprve rozmíchat v trošce vody, aby se nevytvořily hrudky. Uvařený puding vmícháme do jablíček a rozmixujeme tyčovým mixérem.

Ještě horké plníme do sklenic a necháme vychladnout dnem vzhůru.

Množství vzniklé přesnídávky viz na fotce. Mám k rychlé spotřebě, a tak skladuji v lednici. Pro delší uchovávání ve spíži budete muset zavařit.

přidejte na:
BB

02. 05. 2021

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář