Jablíčková přesnídávka s pudingem
Obtížnost
Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
3h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2250
kalorií
400.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Očištěná jablíčka nakrájíme na kostky a dáme vařit s vodou. Když jablíčka změknou, tak vzniklou šťávu slijeme. Do šťávy přidáme cukr (množství cukru je orientační, záleží jak moc sladíte a jak sladké máte jablíčka) a uvaříme v ní puding. Doporučuji puding nejprve rozmíchat v trošce vody, aby se nevytvořily hrudky. Uvařený puding vmícháme do jablíček a rozmixujeme tyčovým mixérem.
Ještě horké plníme do sklenic a necháme vychladnout dnem vzhůru.
Množství vzniklé přesnídávky viz na fotce. Mám k rychlé spotřebě, a tak skladuji v lednici. Pro delší uchovávání ve spíži budete muset zavařit.
BB02. 05. 2021
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.