Jahodové a broskvové nanuky
Obtížnost
Čas přípravy
5h 20min
Čas vaření
0min
Celkový čas
5h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
248
kalorií
10.0g
cukrů
2.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Omytou broskev rozpůlíme, zbavíme pecky, oloupeme a rozmixujeme. Promícháme s džusem a nalijeme do forem na nanuky.
Jahody omyjeme, odstopkujeme, rozmixujeme, propasírujeme přes cedník, abychom se zbavili jadérek. Směs promícháme s jahodovým nektarem a rozdělíme do forem.
Tip k receptu
Na výrobu nanuků můžete použít pouze džus, vybírejte ale kvalitní 100%. Vyzkoušejte černý rybíz nebo hroznové víno. Vícebarevné nanuky vyrobíte postupným přidáváním různých džusů. Každá vrstva musí ale nejdříve ztuhnout, proto mražení zabere víc času.
Božské_jídlo05. 10. 2012
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziLucie 09. 10. 2012, 01:12
© 2024, Railsformers s.r.o.