Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jahodové a broskvové nanuky

Obtížnost Čas přípravy
5h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 5h 20min
Nutriční hodnoty
248 kalorií 10.0g cukrů 2.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Omytou broskev rozpůlíme, zbavíme pecky, oloupeme a rozmixujeme. Promícháme s džusem a nalijeme do forem na nanuky.
Jahody omyjeme, odstopkujeme, rozmixujeme, propasírujeme přes cedník, abychom se zbavili jadérek. Směs promícháme s jahodovým nektarem a rozdělíme do forem.

Bulb Tip k receptu

Na výrobu nanuků můžete použít pouze džus, vybírejte ale kvalitní 100%. Vyzkoušejte černý rybíz nebo hroznové víno. Vícebarevné nanuky vyrobíte postupným přidáváním různých džusů. Každá vrstva musí ale nejdříve ztuhnout, proto mražení zabere víc času.


Přidat na Pinterest
Božské_jídlo

05. 10. 2012, Recept navštíven: 1100x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Letos už to asi moc nevyzkouším z čerstvého ovoce, ale příští rok to ráda vyzkouším :) určitě lepší jak kdejaký kupovaný :)

08. 10. 2012, 23:12

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
v lete vyskúšam

05. 03. 2016, 13:05

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzeraju velmi dobre

10. 03. 2016, 12:40

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutia vyborne a su osviežujuce

05. 05. 2016, 09:28

Přidat komentář

Facebook komentáře