Jahodové a broskvové nanuky

Obtížnost

Čas přípravy

5h 20min
Čas vaření
0min

Celkový čas

5h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

248 kalorií
10.0g cukrů
2.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Omytou broskev rozpůlíme, zbavíme pecky, oloupeme a rozmixujeme. Promícháme s džusem a nalijeme do forem na nanuky.
Jahody omyjeme, odstopkujeme, rozmixujeme, propasírujeme přes cedník, abychom se zbavili jadérek. Směs promícháme s jahodovým nektarem a rozdělíme do forem.

Tip k receptu

Na výrobu nanuků můžete použít pouze džus, vybírejte ale kvalitní 100%. Vyzkoušejte černý rybíz nebo hroznové víno. Vícebarevné nanuky vyrobíte postupným přidáváním různých džusů. Každá vrstva musí ale nejdříve ztuhnout, proto mražení zabere víc času.

přidejte na:
Božské_jídlo

05. 10. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Lucie
Letos už to asi moc nevyzkouším z čerstvého ovoce, ale příští rok to ráda vyzkouším :) určitě lepší jak kdejaký kupovaný :)

08. 10. 2012, 23:12

katka16031
v lete vyskúšam

05. 03. 2016, 13:05

hanka
vyzeraju velmi dobre

10. 03. 2016, 12:40

palino
chutia vyborne a su osviežujuce

05. 05. 2016, 09:28

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.