Jahodovo - třešňová polévka

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
5min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

256 kalorií
38.0g cukrů
4.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Do 250 ml vody dáme jahody, vypeckované třešně, cukr a pár lístků máty. Vše přivedeme k varu, malou chvilku povaříme, ale jen tak, aby ovoce zůstalo nerozvařené, zahustíme Solamylem rozmíchaným v trošce vody, vypneme a necháme vychladnout.
Přelijeme do misek a každému podle chuti dochutíme červeným vermutem. Zdobíme lístečkem máty.

Tip k receptu

Polévku podáváme hodně vychlazenou, v letním teplu je pak opravdu osvěžující.

Dobrou chuť :-)!

přidejte na:
Chybí obrázek

13. 06. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobre a osviežujuce

11. 08. 2016, 21:17

Chybí obrázek
vyskúšané a celkom dobre

29. 08. 2016, 21:05

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.