Jahodovo - třešňová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
5min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
256
kalorií
38.0g
cukrů
4.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Do 250 ml vody dáme jahody, vypeckované třešně, cukr a pár lístků máty. Vše přivedeme k varu, malou chvilku povaříme, ale jen tak, aby ovoce zůstalo nerozvařené, zahustíme Solamylem rozmíchaným v trošce vody, vypneme a necháme vychladnout.
Přelijeme do misek a každému podle chuti dochutíme červeným vermutem. Zdobíme lístečkem máty.
Tip k receptu
Polévku podáváme hodně vychlazenou, v letním teplu je pak opravdu osvěžující.
Dobrou chuť :-)!
Trisha13. 06. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.