Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jahodovo - třešňová polévka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 20min
Nutriční hodnoty
256 kalorií 38.0g cukrů 4.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Do 250 ml vody dáme jahody, vypeckované třešně, cukr a pár lístků máty. Vše přivedeme k varu, malou chvilku povaříme, ale jen tak, aby ovoce zůstalo nerozvařené, zahustíme Solamylem rozmíchaným v trošce vody, vypneme a necháme vychladnout.
Přelijeme do misek a každému podle chuti dochutíme červeným vermutem. Zdobíme lístečkem máty.

Bulb Tip k receptu

Polévku podáváme hodně vychlazenou, v letním teplu je pak opravdu osvěžující.

Dobrou chuť :-)!


Přidat na Pinterest
Trisha

13. 06. 2011, Recept navštíven: 1415x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre a osviežujuce

11. 08. 2016, 21:17

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané a celkom dobre

29. 08. 2016, 21:05

Přidat komentář

Facebook komentáře