Jahodovo - třešňová polévka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
5min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

256 kalorií
38.0g cukrů
4.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Do 250 ml vody dáme jahody, vypeckované třešně, cukr a pár lístků máty. Vše přivedeme k varu, malou chvilku povaříme, ale jen tak, aby ovoce zůstalo nerozvařené, zahustíme Solamylem rozmíchaným v trošce vody, vypneme a necháme vychladnout.
Přelijeme do misek a každému podle chuti dochutíme červeným vermutem. Zdobíme lístečkem máty.

Tip k receptu

Polévku podáváme hodně vychlazenou, v letním teplu je pak opravdu osvěžující.

Dobrou chuť :-)!

přidejte na:
Trisha

13. 06. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre a osviežujuce
palino 11. 08. 2016, 23:17
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané a celkom dobre
Svetlana 29. 08. 2016, 23:05