Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí kotletky na rozmarýnu

Jehněčí kotletky na rozmarýnu

Obtížnost Čas přípravy
1h 45min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 2h 0min
Nutriční hodnoty
332 kalorií 0.0g cukrů 35.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

V nekovové míse smícháme olej, citronovou šťávu, rozetřený česnek, citronový pepř. Promícháme. Do nálevu vložíme snítky rozmarýnu a na ně uložíme kotlety. Necháme je marinovat asi 1 hodinu (za tu dobu je ale minimálně jednou otočíme). Po hodině kotlety vyjmeme a obalíme je kolem kosti každou zvlášť alobalem, aby se nespálily. Na rošt naklademe snítky rozmarýnu a na ně položíme kotlety. Grilujeme asi 10-15 minut. Za tu dobu je ale minimálně jednou otočíme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s čerstvými rajčaty, zeleným salátem a ozdobit můžeme i jarní cibulkou. Celý pokrm tak působí už napohled velice lehce.


Petra

24. 03. 2009, Recept navštíven: 6406x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné jedlo

26. 10. 2015, 11:52

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
taketo kotlety su vyborné

25. 01. 2016, 10:21

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kotlety vyborne urobene

13. 03. 2016, 18:53

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce chuťovo

02. 05. 2016, 10:38

Přidat komentář

Facebook komentáře