Chybí obrázek

Kuře na soli

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

884 kalorií
0.0g cukrů
100.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Na plech rozložíme pečící papír a vsypeme na něj 1 kg soli. Ve skleničce rozmícháme olej s kořením na kuře. Očištěné kuře potřeme vzniklou marinádou a dáme péct na rošt tak, aby tuk odkapával na plech se solí. Pečeme do zlatova, cca 1 hodinu. Sůl dodá kuřeti křupavou kůrku.

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
robím taketo kura nasoli ale davam rovno na sol

14. 01. 2016, 10:48

Přidat komentář
Chybí obrázek
Aj kamaratka mi raz spominala, ze pecie kurca len na soli. Vraj nie je vobec presolene, ale mam z toho trochu strach. Snad to raz risknem.

oriestok 18. 11. 2009, 21:29

Maja
Neboj se kuře je vynikající. Tento recept znám, poradila mi ho moje mamka, ale bohužel ho nedělám moc často.

Maja 19. 11. 2009, 13:06

veerac
Také jsem jej už dělala a opravdu nebylo nijak moc slané.

veerac 30. 01. 2010, 17:46

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.