Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuře na soli

Kuře na soli
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 5min , porce

884 kalorií, 0.0g cukrů, 100.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Na plech rozložíme pečící papír a vsypeme na něj 1 kg soli. Ve skleničce rozmícháme olej s kořením na kuře. Očištěné kuře potřeme vzniklou marinádou a dáme péct na rošt tak, aby tuk odkapával na plech se solí. Pečeme do zlatova, cca 1 hodinu. Sůl dodá kuřeti křupavou kůrku.

katka16031

12. 11. 2009, Recept navštíven: 3400x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuře na soli

Kuře na soli

Na plech rozložíme pečící papír a vsypeme na něj 1 kg soli. Ve skleničce rozmícháme olej s kořením na kuře....

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuře na soli Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb.1803

Recept na bramborový salát

Brambory, očistíme a dáme vařit ve slupce na 20-30 minut do měkka. Poté brambory scedíme, oloupeme a nakráj...

Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím taketo kura nasoli ale davam rovno na sol

14. 01. 2016, 10:48

Přidat komentář
oriestok
Aj kamaratka mi raz spominala, ze pecie kurca len na soli. Vraj nie je vobec presolene, ale mam z toho trochu strach. Snad to raz risknem.

oriestok 18. 11. 2009, 21:29

Maja
Neboj se kuře je vynikající. Tento recept znám, poradila mi ho moje mamka, ale bohužel ho nedělám moc často.

Maja 19. 11. 2009, 13:06

veerac
Také jsem jej už dělala a opravdu nebylo nijak moc slané.

veerac 30. 01. 2010, 17:46

Facebook komentáře