Chybějící obrázek

Kuře na soli

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

884 kalorií
0.0g cukrů
100.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Na plech rozložíme pečící papír a vsypeme na něj 1 kg soli. Ve skleničce rozmícháme olej s kořením na kuře. Očištěné kuře potřeme vzniklou marinádou a dáme péct na rošt tak, aby tuk odkapával na plech se solí. Pečeme do zlatova, cca 1 hodinu. Sůl dodá kuřeti křupavou kůrku.

přidejte na:
katka16031

12. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
robím taketo kura nasoli ale davam rovno na sol

katka16031 14. 01. 2016, 10:48

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Aj kamaratka mi raz spominala, ze pecie kurca len na soli. Vraj nie je vobec presolene, ale mam z toho trochu strach. Snad to raz risknem.

oriestok 18. 11. 2009, 21:29

Maja
Neboj se kuře je vynikající. Tento recept znám, poradila mi ho moje mamka, ale bohužel ho nedělám moc často.

Maja 19. 11. 2009, 13:06

veerac
Také jsem jej už dělala a opravdu nebylo nijak moc slané.

veerac 30. 01. 2010, 17:46