Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kuře na soli

Kuře na soli

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 5min
Nutriční hodnoty
884 kalorií 0.0g cukrů 100.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Na plech rozložíme pečící papír a vsypeme na něj 1 kg soli. Ve skleničce rozmícháme olej s kořením na kuře. Očištěné kuře potřeme vzniklou marinádou a dáme péct na rošt tak, aby tuk odkapával na plech se solí. Pečeme do zlatova, cca 1 hodinu. Sůl dodá kuřeti křupavou kůrku.


katka16031

12. 11. 2009, Recept navštíven: 3645x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím taketo kura nasoli ale davam rovno na sol

14. 01. 2016, 10:48

Přidat komentář
oriestok
Aj kamaratka mi raz spominala, ze pecie kurca len na soli. Vraj nie je vobec presolene, ale mam z toho trochu strach. Snad to raz risknem.

oriestok 18. 11. 2009, 21:29

Maja
Neboj se kuře je vynikající. Tento recept znám, poradila mi ho moje mamka, ale bohužel ho nedělám moc často.

Maja 19. 11. 2009, 13:06

veerac
Také jsem jej už dělala a opravdu nebylo nijak moc slané.

veerac 30. 01. 2010, 17:46

Facebook komentáře